Ei tuu kesää

Pumpui

En varmaankaan ole ainoa jolle alkaa tämä talvi pikku hiljaa riittää? Alkaa jo kyrsiä tämä iänikuinen talvipukeutuminen. Eikä vähiten juoksulenkkejä varten.

Eikö saisi jo siirtyä kevääseen ja neonvärisiin lenkkareihin?

Olen ollut erinomaisen tyytyväinen Gore-Tex-Adidaksiini, mutta tänään lumella ja jäällä liukastellessa toivoin taas erinomaisen kovasti, että kohta olisi jo kevät ja puhtaat kadut. Että saisi ottaa ne superkevyet Addut tai FiveFingersit takaisin käyttöön eikä tarvitsisi muutaman sadan metrin välein ottaa pieniä kävelytaukoja, kun tie on silkkaa jäistä perunapeltoa.

No, tulipa silti vedettyä leppoisa yhdeksän kilometrin lenkki treeniviikon päättäjäisiksi. Olen päättänyt lisätä treeniohjelmaan kevään tullen lisää cardiotreeniä, koska nyt pääpaino on voimaharjoittelussa ja lyhytkestoisissa rankoissa spurteissa. Sen verran itseäni tunnen, että en koskaan tulisi lähteneeksi salille aamutuimaan sotkemaan crosstrainerilla, joten liikuntavalikoimaan lienee pakko ottaa aamulenkit. Kunhan vaan tuo keli tuosta lämpenisi edes vähäsen ja kadut aukeaisivat. Sitten saisi myös korkata pyöräilykauden.

Tämäkin viikko meni melkoisen crossfit-painotteisesti, osapuilleen tähän tapaan:

Maanantai: crossfit, 1 tunti: kyykkyjä, rinnallevetoja, toes to bareja

Tiistai: crossfit, 1 tunti: vauhtipunnerruksia, boksihyppyjä, leuanvetoja, dippejä ja kauheita asioita nimeltä wall run (käsilläseisontoja, joissa nostellaan käsiä olkapäille vuorotellen)

Keskiviikko: crossfit, 1 tunti 10 minuuttia: epämääräistä open gym -pööpöilyä, hieman maastavetoja ja entistä sujuvampaa käsilläseisontaa

Perjantai: crossfit, 1 tunti: lauantain Openien lajiin valmistautumista

Lauantai: crossfit, n. 45 minuuttia: Openien laji 13.2

Sunnuntai: juoksu, 55 minuuttia, 9 kilometriä

Ensi viikko näyttää melkoisen samanlaiselta kuin tämäkin. Lauantaina kisataan taas Openeissa. Koska vielä ei ole tullut vastaan niitä liikkeitä joihin en vain pysty (rinta tankoon -leuanvedot ja muscle upit), olen satavarma että ensi viikolla nakki napsahtaa ja joudun tyytymään nollatulokseen.

Iloista viikonalkua, kamut!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.