Ennätysten lenkkarit

Pumpui

"Kunpa sä treenaisit yhtä innokkaasti kuin ostat treenivaatteita", totesi mies tänään, kun kiikutin uusia juoksukenkiä kassalle.

Auts. Totta, niin totta, etenkin nyt, kun motivaatio tuntuu taas kadonneen jonnekin syksyn uumeniin (siitä huomenna lisää). Mutta näillä, Sokoksen tarjouskorista mukaan tarttuneilla Adidaksen Kanadia 4 TR GTX:illä kelpaa juosta silloinkin, kun sää on umpisurkea. Gore-Tex ja nypykät kun sopivat niin mutaisessa maastossa kuin lumisohjossa juoksemiseen.

Uusista juoksukengistä innostuneena, joskin keveämmissä Adias Chilleissäni, lähdin myöhäiselle päänselvitys- ja virkistäytymislenkille tuuliseen merenrantaan. Kyllä ihmisen tekee hyvää olla yksin ajatustensa ja hengityksensä kanssa. Mieli kirkastui, ajatukset loksahtivat paikoilleen ja matkaakin taittui lähes 11 kilometriä tuntiin.

Jutun otsikko on muuten lainaus niin mainion Orffit-yhtyeen mainiosta Lenkkarit-kappaleesta, jota tänäänkin hieman rallattelin kulkiessani.

&list=PLE78293BD0A80DDCB&index=14&feature=plpp_video

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Oi, Orff on loistava, tuolla biisillä on hyvä juhlia uusia lenkkareita! :) Soi usein päässä lenkillä, ehkä oon vähän pimee.. Onnea uusille talvitossuille!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ostin viime talvena samanalaiset lenkkarit. Nappiostos ;)

Miia_pau
Kolmas linja

Ah, vähän himottais edelleen uudet juoksukengät, vaikka ei sellaisten hankkiminen näillä keskimäärin kaksi lenkkiä viikossa -juoksuilla ole kyllä perusteltua, vielä. Hö. Vaikka tietty goretex-lenkkareiden oston vois vielä perutella jollain "juoksen sitten läpi talven" -perusteella. Krhm.

Olisin pyytänyt juoksuseuraksi joku ilta, mutta hitto että sie pingot kovaa, en pysy mukana (viime lenkin keskinopeus oli allekirjoittaneella muistaakseni 9,4 km/h) :D 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.