Etsintäkuulutus: ihmefarkut

Pumpui

Havahduin tässä päivänä muutamana siihen, että en omista yksiäkään farkkuja, jotka sekä mahtuisivat päälle että olisivat ehjät haaruksista mutta joissa ei olisi satulankuvaa persauksissa.

Tämä tarkoittaa maailman kauheinta etsintätyötä: uusia farmarihousuja. Vihaan vaatteiden sovittamista ylitse kaiken, ja syön mieluummin asbestia kuin hikoilen tuntikausia sovituskopissa toteamassa, että pohkeitteni, hanurini ja vyötäröni suhde ei ole samanlainen kuin mallinukeilla.

Siksi kysynkin teiltä apua miraakkelihousujen löytämisessä. Mistä löytäisin farkut, jotka täyttäisivät seuraavat kriteerit:

- lahkeisiin mahtuu muodokkaat pohkeet
- lahkeisiin mahtuu muodokkaat reidet
- vyötärö ei ole tolkuttoman iso
- vyötärö ei ole niin matala, että alkkarit vilkkuvat jo seistessä
- lahkeet eivät ole niin pitkät että nilkkaan tulee puolen metrin käänne
- kangas kestää pyöräilyä edes joissain määrin
- ei ihmeellisiä vaalennuksia, krumeluureja tai reikiä
- saatavilla normaali-ihmisen budjetilla fyysisestä kaupasta Helsingissä

Kuuhun osataan lentää ja syöpiä parantaa, mutta hobittimallin kyykkääjälle ei osata tehdä kunnollisia farmareita. Tätä teemaa on puitu jo suomalaisessa crossfit-yhteisössä, mutta ulotan avunpyyntöni myös teihin. Auttakaa!

Kommentit

KarkkiIiina (Ei varmistettu)

Shaping Skinnyt Henkkamaukasta. Erilaisia vaikka kuinka monet ja hinta 49€ tsibale. Niin joustavat ja mukavat, että kyykkäämään mennessä niitä ei tarvi edes riisua.

Lotta Katariina
Pumpui

Unelmien jokapaikanhousut!

Vilasta juuttia sisältävät "farkut"! Joustavat sen verran, että mahtuu päälle vaikka reisissä olisikin enemmän tavaraa. Väreissä oli ainakin tummansiniset kuluttamattomat ja mustat. Helmikuussa ostin omani ja ainakaan vielä ei näy merkkejä kulumisesta vaikka ovat olleet käytössä useampana päivänä viikossa ja pyöräilen joka päivä! :) Hinta taisi olla viidenkympin paikkeilla.

Lotta Katariina
Pumpui

Kiitos vinkistä! PItää käydä sovittamassa :)

Suvi K.
Sisunainen

Mä olen jo luovuttanut ja siirtynyt kokopäiväisesti erilaisiin joustokangaslökäpoksyihin. Cubuksesta ja Bikbokista löysin jopa parit toimistokelpoiset.

Lotta Katariina
Pumpui

Unelmieni yhteiskunnassa kenenkään ei tarvitse pukeutua edes farkkuihin vaan mennään pyjamahousuissa kaikkialle.

näätä (Ei varmistettu)

Itellä ollu 2 vuotta jatkuvassa käytössä lindexin skinny cropped farkut. Aluksi vähän jäykät mutta pienen käytön jälkeen täydelliset. Vyötärö ei ole löystynyt liikaa.

Lotta Katariina
Pumpui

Kiitos vinkistä! Tuo vyötärön löystyminen on monissa ollut ongelma.

eee (Ei varmistettu)

Piecesin just jute leggings! Vetskari ja taskut löytyy, joten näyttävät farkuilta. Persus, reidet ja pohkeet mahtuu, lyhytjalkasella jää kyllä lahje nilkassa ruttuun. Mulla on viidet, yhdet olen jo kuluttanu niin että tuntuvat verkkareilta :D

Lotta Katariina
Pumpui

Ooh, farkut jotka tuntuvat verkkareilta! Täydellistä!

Lotta Katariina
Pumpui

Kiitos vinkistä!

lmv (Ei varmistettu)

Tiger of Swedenin Kelly-malliset farkut, muuta ei tarvita. Maksaa hieman enemmän kuin perusfarkut, mutta on kyllä sen arvoiset. Mulla on ollu omani aktiivisessa käytössä jo kolmisen vuotta, eikä ole menneet miksikään työmatkapyöräilystä. Majoittavat myös mukavasti mun tunkkireidet ja takapuolen. Plussaa myös siitä vähän korkeammasta vyötäröstä.

Lotta Katariina
Pumpui

Pysyykö noissa värikin takamuksessa vaikka pyöräilee? Mulle tulee aina heti satulankuva persauksiin :D

lmv (Ei varmistettu)

Pysyy kyllä, mutta ne mun on kyllä aika vaaleat. Väittäisin silti, että tummemmissakaan ei näy.

Miia_pau
Kolmas linja

No such thing. Tyydyn paljon stretchiä sisältäviin halpisfarkkuihin (esim noi Karkin mainitsemat shaping skinnyt) ja alistun kohtalooni, eli siihen, että ne kuluu puhki yleensä ennemmin ku myöhemmin. Sit löytyy yhdet leviksen demi curvet, jotka jalassa en aja fillarilla. Tosin mulla on pari kohtaa vähemmän vaatimuksia: lahkeet saa olla pitkät eikä näillä pohkeillakaan paljon pullistella :D

Lotta Katariina
Pumpui

Ne on ne "pyhäfarkut" jotka säästetään hienoihin tilaisuuksiin :D

Miia_pau
Kolmas linja

No just ne! Paitsi niihin hienoihin tilaisuuksiin, joihin ajan fillarilla :D

FFFifi
Fitness Führer

Henkkamaukan jegginsityyppiset joustavat farkut. Kuuluvat Dividedin valikoimaan ja joustavat OIKEASTI kunnolla, joka suuntaan ja joka mutkaan. Dr. Denim -farkut esim. on saman tyyliset, mutta niihin mahtuu pohkeet vasta jossain XL koossa, eikä silloinkaan kierrä veri.

Eri värejä ja pesuja löytyy, mutta ei jatkuvasti, eli kun hyvät näkee ne on ostettava heti. Maksaa 19,90. Joskus oli myös kunnolla korkeavyötäröinen malli, sitä en ole hetkeen valitettavasti nähnyt.

Noi ei kyllä ole kovin kestävät, mutta ei mikään voi olla, jos se joustaa noin paljon. Mä suosittelen, että pistät farkut reppuun ja ajat treenihousuilla ja vaihdat perillä :)

Lotta Katariina
Pumpui

Yleensä ei ole mikään ongelma ajella urkkavaatteissa, mutta jos menee esim. kokoukseen suoraan kotoa, niin ei aina viitsi olla heti ekana vaatteita vaihtamassa toisten luona :D

mikaelaaaah (Ei varmistettu)

Jooh. En ole löytänyt vielä itekään.
Parit River Islandin Amelie-farkut on ollu käytössä ja ihan hyvät, tosin niissäkin vyötärö aaaaaavistuksen isot. Musta ne shaping skinnyt ei olleet kummoiset, joustavat joo mutta vyötärö iso.

Lotta Katariina
Pumpui

Nyt alan vakavasti harkita jonkinlaista "reitevien tyttöjen vaateportaalin" perustamista jossa testataan erilaisia farmareita. Ja paitoja, että mahtuuko hartiat sisään :D Saiskohan tän monetisoitua jotenkin?

Saari (Ei varmistettu)

Kantsii kokeilla noita Leviksen Curve ID -malleja. Itellä sujahtaa bold curveihin reidet hyvin mut vyötärö on silti napakka. Oikeesti taivas kun ne saa aamulla jalkaan ilman minuuttien vääntämistä, kiskomista ja hyppimistä! Uskaltaisko jopa käyttää sanaa mukavat.. Farkuista...

Johanna-- (Ei varmistettu)

Tää on ollut mun ikuisuusongelma kunnes tajusin hiljattain että kannattaa vaan ostaa riittävästi strechiä sisältävät farkut. Ne aika lailla sopii, jos ei oo malli ihan täysin pielessä. Tämänhetkiset ostin henkkamaukasta, joku simppeli perusmalli. Mulla sisäreidet kuluu missä tahansa farkuissa niin nopeasti puhki, että en saa kalliimmista minkäänlaista etua, mutta pyöräilyä en näillä ole kokeillut.

Eikä muuten oo mahdottomuus että näinä aikoina alkais jo ollakin treenaavien naisten työvaatemallistoja, yksi on ainakin työn alla (tämä ei ole mainos, törmäsin vaan tänään):
http://fund.quarterturnclothing.com/

sara_mh (Ei varmistettu)

täältä toinen ääni leviksen curve ID:lle - demit tai boldit, mallista riippuen. niistä on todella paljon eri malleja, värejä ja myös lahkeenpituuksia, joten valinnanvaraa pitäis kyllä olla.

eli rankalta sovittelukierrokselta tuskin säästyy, mutta ainakin sieltä lähtee farkut mukanaan.

Levi's curve ID kyllä! Carlingsin poika löi täydelliset käteen ja alle satasella lähti. Reilun kuukauden ollut kovassa käytössä ja pakko todeta parhaiksi housuiksi mitä oon omistanut. Vähän jännittää toi stretch-ominaisuus pidemmässä käytössä, koska ainakin halvempien merkkien stretchfarkut on löystyneet ja revenneet parin kuukauden jälkeen.

Sannuli (Ei varmistettu)

Hiukan myöhässä, mutta pakko oli kommentoida sillä vuosia olen saman ongelman kanssa paininut. Lindexin farkuista malli joka kulkee nimikkeellä slim high waist / kapea, korkea vyötärö. Näistä minulla on paritkin eri väriset ja ainakin omalle kropalle yhdet ainoista halvemman kategorian farkuista mitkä istuu kuin nakutettu. Ja pohjetta ja pyllyä löytyy :D Hinta 40e ja on nimenomaan farkut eikä ohuet jeggings-jäljitelmät jotka itsellä ei kuukautta kauempaa sisäreisistä kestä. Toiset näistä hajosi minulla sisäreisistä, kylläkin kahden vuoden kovan kulutuksen ja työmatkapyöräilyn jälkeen jota pidin jo kohtuullisena :) Käy kokeilemassa jos sinullekin sopii. Tummempi malli oli vähän aikaa pois valikoimista, mutta nettisivujen mukaan olisi taas takaisin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.