Fillarikakkonen

Pumpui

Minusta tuli viime keväänä fillariaikuinen ja vaihdoin kolhon cruiserin käytännölliseen hybridipyörään. Olen ollut kovin, kovin tyytyväinen Kona Dew Plussaani, mutta kaupunkiajossa Musta Kostaja II on turhankin ärhäkkä. Vauhti uhkaa kiihtyä autojen ja ihmisten seassa ajaessa turhankin kovaksi, eikä hintavaa pyörää viitsi jättää illaksi ulos. Eikä tarakaton kiitäjä ole se paras kauppakassikaan.Koska kevät on ihan kohta täällä (onhan?), olen alkanut katsella kakkospyörää kaupunkiajoon. Ensin mietin klassista Jopoa, mutta sitten löysin tämän Helkaman oivallisesti nimetyn Helsinki-fillarin.Helsinki-pyörässä on sopivasti jopomaista ulkonäköä, mutta muutamia kivoja lisäominaisuuksia: kolme vaihdetta, käsijarrut (en osaa enää käyttää jalkajarruja...) - ja etutarakka! Tällä kelpaisi huristella töihin ja rannalle ja kuljetella tavaraa. Suositushintaa pyöräsöpöläiselle on lätkäisty 599 euroa. Se on melkoisen paljon kakkosfillarista, mutta näin kiva ja käytännöllinen pyöräyhdistelmä pitää pistää oikeasti harkintaan.Lisätietoja Helkaman Helsinki-fillarista täältä. Pyörää saa myös pirteän vihreänä. Kuva samasta lähteestä.

 

Kommentit

Miia_pau
Kolmas linja

Toihan on kieltämättä aika näpäkän näköinen viritys. Herätit minussa tarpeen! Tavarankuljetusmahdollisuus erityisesti kiehtoo, toisaalta varmaan vastaisuudessakin kuitenkin tulee hypättyä Musta Kostaja I:n selkään, etenkin jos työmatka pysyy siinä kymmenessä kilsassa suuntaansa, ja kauppa ja kirjasto taas on niin lähellä, ettei sinne viitsi tsygällä mennä. Mutta on se silti hieno!

Eipä tosin sillä, että tuotakaan uskaltais jättää yöksi ulos: eikös noita jopoja ja vastaavia pöllitä melkeinpä eniten?

 

Lotta Katariina
Pumpui

Miia, tuo pöllimisjuttu on kyllä totta. Millainenkohan pyörä pitäisi olla, ettei se lähtisi kävelemään?

En kyllä tiedä kuinka paljon kuormia sitä oikeasti tulisi pyörällä roudattua,mutta tuo etutarakka houkuttelee vietävästi...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.