Googlettaja kysyy, Lotta vastaa

Pumpui

Oman elämänsä Uma, Eki ja Dr. Phil täällä hei.

Teitä käy blogissa tätä nykyä melkoinen määrä, kiitos siitä! Valtaosa kävijöistä tulee suoraan tai somen kautta, mutta sitten on myös heitä, jotka eksyvät blogiini hakusanojen kautta. En usko, että he ovat aina löytäneet haluamaansa, mutta koska bloggaaminen on pääasiallisesti palveluammatti, haluan auttaa myös heitä. Alta löytyvät viimeisen kuukauden ajalta mielenkiintoisimmat kysymykset, joihin vastauksia etsimällä blogiini on päädytty.


1. Cambridge-dieettiin liittyvät kysymykset (kirjoitin asiasta kerran vuonna miekka ja kilpi)

Paljonko Cambridge-dieetillä laihtuu ensimmäisen kuukauden aikana?

Todennäköisesti aika lailla, koska keho ei saa ruokaa, mutta en missään nimessä suosittelisi kokeilemaan ylihinnoiteltua pussikuuria. Turvallisempaa, taloudellisempaa ja parempaa on syödä ruoaksi tunnistettavaa ruokaa ja fiksata elintapoja. Ja jos tarvitsee apua, kannattaa kääntyä hyvän ravitsemusterapeutin, ei ”Cambridge-valmentajan” (jonka luvataan olevan ”painonhallinnan ammattilainen” mutta kriteereiksi riittää yrittäjähenkisyys ja joustavuus ja se, että on itse pudottanut pussikuurilla) puoleen.

Voiko Cambridge-patukan vaihtaa Nutrilett-patukkaan?

Ateriankorvikepatukka on minusta hätäratkaisu, ei osa normaalin ihmisen ruokavaliota. Jos taas on ihan pakko syödä patukoita, ehkä jopa vaihtaisin C-patukkani Nutrilettiin, sillä jälkimmäistä sentään saa tavan kaupasta, jolloin sen ravintosisältöä pääsee tutkailemaan ilman verkostomarkkinointisuohon astumista. Yleisenä elämänohjeena suosittelisin muutenkin sitä, että jos joku lupaa sinulle jotain uskomatonta, liittyi se vaikka laihdutukseen, kauneuteen tai aloe veraan, hän lupaa liikoja. Jos jokin tuote olisi oikeasti hyvä, sitä saisi kaupoista ja sen tuoteselosteeseen tutustua ilman verkostomarkkinointioperaatioon osallistumista. Jos kaupanpäällisiksi laihtumiseen, hyvinvointiin tai oikeastaan mihin tahansa tarjotaan hämmästyttäviä tienaamismahdollisuuksia, käänny ja juokse nauraen pois.

Saako Cambridge-dieetillä juoda alkoholia?

Veikkaan että ei. Jos päivän kalorit on rajoitettu viiteensataan tai jotain muuta yhtä typerää, en suosittelisi nauttimaan niitä brenkun muodossa.

 

2. Kuukautisaiheiset kysymykset

Miksi pojat ei tajua tyttöjen menkkoja?

Hyvä kysymys! Voi olla melkoisen vaikeaa hahmottaa, jos ei itse joudu samanlaisen kokemuksen uhriksi kuukausittain. Kannattaa tiedostaa itsekin miltä olo tuntuu ja yrittää selittää pojille (halusivat nämä sitä tai eivät). Itse olen kokeillut selittää menkkakipuja miehelle seuraavasti: kuvittele, että sisuskalujesi läpi vedetään kuumaa ruosteista lusikkaa.

Saako treenata kun on menkat? Vaikuttavatko menkat suorituskykyyn?

Tietenkin saa treenata. Tai olla treenaamatta, jos siitä ei menkkojen takia tule mitään. Kuukautisia ja suorituskykyä muuten käsiteltiin tässä postauksessa.

 

3. Sekalaiset kysymykset

Miten unen laatua tulkitaan?

Tärkein mittari lienee se, kuinka paljon väsyttää päivän aikana. Monet älyrannekkeet antavat tietoa nukkumisesta, siitä lisää täällä, täällä ja täällä.

Mikä on hyvä harrastus aikuiselle?

Ihan mikä vain hotsittaa! Aikuiselämä on usein melkoisella mukavuus- ja osaamisalueella tarpomista, tätä kaavaa on hyvä rikkoa opettelemalla jotain uutta, oli se sitten koodaus, käsityöt tai tempaus.

Millaista on reggaeton?

Puupökkelön kokemuksia löytyy täältä. On muuten viime aikoina himottanut ihan hitokseen mennä taas jorailemaan tätä tai dancehallia.

Saako kyykkyhaasteella tuloksia?

Riippuu haasteesta ja millaisia tavoitteita asettaa itselleen. Ido Portalin 30/30-kyykkyhaasteessa vietettiin joka päivä 30 minuuttia syvässä kyykyssä, mikä taatusti tekee gutaa liikkuvuudelle. Ja voihan sitä ajatella vaikka Smolov-ohjelmaakin kyykkyhaasteena. 

Yleisesti olen hieman haastekriittinen ihminen, kuten Tikiksen punnerrushaasteen kohdalla kävi ilmi.

Saako takapuoli koskettaa maata jalkapallossa?

Ei kuule mitään hajua. Futaan ehkä kerran kesässä, ja silloinkin huonosti. Ehkä?

Miltä napaläski tuntuu?

Annas kun kokeilen. Ihanan pehmeältä. Napaläski rules!

Mitä mukaan reissulle?

Riippuu minne olet menossa ja mitä tekemään. Kaukomatkan reppureissuvinkkejä löytyy esimerkiksi tästä postauksesta.

Mitä sanoa kaverille jolla on ryyppyputki päällä?

Tämä on paha. Tärkeintä lienee osoittaa että on huolissaan kaverista ja että on valmis auttamaan.

 

+1: Oudoimmat haut viime viikoilta. Palkinto sille joka osaa selittää tuon viimeisen.

Jalkaprässi orgasmi
Julkkis naisten tissit
Olympialaiset tissi
Vastapäätä Iso-Arskan hyvästejä

ps. Olen välillä harkinnut perinteisen ”kysy, bloggaaja vastaa” -session tekemistä, mutta olen pelännyt että en saisi yhtään kysymystä ja joutuisin käymään tekaistun nimen turvin kyselemässä itseltäni jotain. Haluaisittekohan te sellaista?

Kommentit

Suvi K.
Sisunainen

Joo tee kysymyspostaus! :D

Lotta Katariina
Pumpui

Kyllä!Yleisön pyynnöstä! 

Lemmi (Ei varmistettu) http://turkooseja.blogspot.fi/

Tää oli kyl hyvä :D Ja ehdottomasti peukkua kysymyspostaukselle :)

Lotta Katariina
Pumpui

Kiitsa! Teen varmaan ensi viikolla kysymyskeruupostauksen, velvoitan ainakin teidät kaksi kysymään että ei ihan hiljaista oo :DD

Halina (Ei varmistettu)

Mä toivon kanssa kysymyspostausta!:D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.