Haastetta ja paljastelua

Pumpui

Sain ..in motion -blogista haasteen, jossa vastataan haastajan esittämiin 11 kysymykseen ja esitetään 11 omaa kysymystä jollekulle muulle. Luvassa siis paljastuksia treenimusiikkipreferensseistä, lapsuuden haaveammateista ja siitä, mistä edelleen unelmoin vaikka tiedän olevani siinä susihuono.

Kuvan maidonjuonti ei liity tapaukseen. Sainpahan vain syyn käyttää tätäkin järjetöntä reissukuvaa jossain.

1. Millaista musiikkia tykkäät kuunnella treenatessasi?

Riippuu treenistä ja siitä, millainen fiilis on. Jos sali ei meinaa kulkea ja rauta nousta, kuuntelen esimerkiksi niin sanottua bodaricorea (jota tässä tarjoilee Hatebreed):

Rennommalla fiiliksellä ja vaikka juoksulenkillä esimerkiksi Dizzee Rascal toimii erinomaisesti:

 

2. Mikä on ollut parasta tässä kesässä?

Vajaan kuukauden kestänyt Keski-Eurooppaan ja entisen Jugoslavian maihin suuntautunut kesäreissu, jonka aikana tehtiin ja nähtiin monenlaista. Muun muassa tämä erikoinen kroatialainen pikaruokaketju:

 

3. Missä olet tosi huono?

Laulamisessa ja tanssimisessa. Jäätävän huono. Siltikin haaveilen päivästä, jolloin esiinnyn Broadway-musikaalissa. Mieluiten Catsissa tai Oopperan kummituksessa.

4. Kuinka vietät mieluiten sunnuntaipäivää?

Leppoisasti oleskellen ja kuntoillen. Herään aamulla reippaana ja hyvin levänneenä, juon saavillisen kahvia ja luen Hesarin. Käyn pitkällä pyörälenkillä tai treeneissä, syön hyvin ja loppuillan köllötän sohvalla miehen ja kissan kanssa.

5. Minne haluaisit kaikkein eniten matkustaa juuri nyt?

Kaikkialle! Matkustaminen on ehkä parasta mitä ihminen voi tehdä. Tällä hetkellä lähtisin joko Islantiin pyöräilemään tai sitten Thaimaahan treenaamaan ja viettämään leppoista elämää. Tai Curacaolle. Tai oikeastaan ihan mihin vaan!

6. Millä herkuttelet?

Kaikella suolaisella ja rasvaisella! Erityistä herkkuani on klassisesti Fazerin Sininen, mutta pystyn myös tyhjentämään sipsipussin silmänräpäyksessä. Olen hirmuisen perso hyvälle ruoalle ja herkuille, minkä kanssa saakin sitten painiskella treeneissä.

7. Mikä motivoi sinua liikkumaan?

Hyvä kysymys. Ajatus siitä, että liikkumalla saan lisää energiaa, voimaa ja onnea nykypäivään. Toive siitä, että kurittamalla kroppaani nyt pystyn elämään terveenä ja toiminnallisena vaikka satavuotiaaksi. Ja toki myös siksi, että se on älyttömän palkitsevaa eikä ilman sitä oikein osaisi ollakaan.

8. Miten asut (maalla/kaupungissa, talossa/asunnossa, kenen kanssa..)?

Asun Helsingin kantakaupungissa ullakkoasunnossa mainion poikaystäväni Jukan ja kissamme Pandan kanssa. Kaipaan ympärilleni tilaa ja valoa, ja siksi asummekin kämpässä, jossa kaikki on yhtä isoa tilaa ja ikkunoita on joka suuntaan. Viihtyisä koti on tärkeä osa hyvinvointia ja mieluisaa elämää. Ja toki ne karvakamut, joiden kanssa kotinsa jakaa.

9. Miksi bloggaat?

Alun perin perustin Pumpuin, joska kaipasin kirjoittamista, jota en silloisessa työssäni kustannusalalla päässyt paljoa tekemään. Sittemmin bloggaamisesta on tullut tärkeä harrastus sekä kanava kertoa tekemisistään ja jakaa ajatuksiaan. Nyt on vaikea kuvitella olevansa bloggaamatta. Voisin vaikka ruveta täysipäiväiseksi treenibloggaajaksi, tosin mesenaatteja ei taida siihen puuhaan tästä maasta kauheasti löytyä!

10. Lapsuuden unelma-ammattisi?

Yksi varhaisimmista unelma-ammateistani oli kukkakaupan myyjä. Sittemmin olen halunnut olla opettaja, ensimmäinen nainen NHL:ssä, valastutkija ja vaikka mitä. En oikein vieläkään tiedä, miksi haluan isona!

11. Asia, joka tekee sinut iloiseksi tällä hetkellä?

Se, että kamala tauti alkaa olla talttumaan päin, ja pääsen toivottavasti jo pian liikkumaan. Lisäksi selasin tänään kuvia kesäreissulta, ja mieleen tuli monta hauskaa ja hullua hetkeä, joita muistelemalla jaksaa taas puurtaa syksyllä. Ja kuuma kahvi.

 

Ja sitten ne haastettavat. Haluaisin kuulla vastauksia mainion Onnenpäivä-palstan A.Sinivaaralta, Etkaisäänymuavarte-Sanulta sekä Mahdollisia sivuvaikutuksia -blogin Miialta seuraaviin kysymyksiin:

1. Mikä on salainen paheesi?

2. Mitä tyylimokaasi kadut?

3. Mitä harrastit lapsuudessa?

4. Ketä julkisuuden henkilöä ihailet ja miksi?

5. Paljon nousee penkistä?

6. Mikä kirja kaikkien pitäisi lukea?

7. Kenestä pitäisi tulla seuraava James Bond Daniel Craigin jälkeen?

8. Mitä lihasliikettä vihaat eniten?

9. Mikä on tärkein liikunnallinen saavutuksesi?

10. Jos olisit eläin, mikä eläin olisit?

11. Mikä on lempicocktailisi?

Tulipas siinä sarja pöhköjä kysymyksiä. Pahoittelut! :D

 

 

Kommentit

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Kääks, kysyitpä vaikeita! Pitääpä yrittää sanailla jotain :-)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.