Hermannin He-Man

Pumpui

Juuri kun valittelin sitä, että mikään ei luonnistu ja kaikki on vaikeaa, niin boom:

tein elämäni ensimmäiset pistoolikyykyt. En ole edes unelmoinut laittavani niitä lähiaikojen tavoitelistalle, sillä liikkuvuus on yksi isoimpia heikkouksiani. Ja kas niin tänään treeneissä pistin niitä menemään muutaman molemmilla jaloilla. Välillä sitä onnistuu hämmästyttämään ja yllättämään itsensä.

Monelle pistoolit eivät ole homma eikä mikään, mutta liikkuvuusrajoitteiselle tämä on äärimmäisen tärkeä rajapyykki. Fillaroin treeneistä kotiin suupielet korvissa. Fiilis on niin hyvä, että otan suosiolla vastaan hiljattain saamani liikanimen: Hermannin He-Man.

ps. Photoshop skills, I haz them.

Kommentit

Suvi K.
Sisunainen

Hyvä Lotta! Mullakin vähän samanlaiset fiilikset tänään.

Aiheeseen hieman liittyen: käyt ilmeisesti treenaamassa Crossfit Centralissa? Olen tulossa loppuviikosta käymään Helsinkiin, ja mietin josko keksisin jotain liikunnallistakin aktiviteettia minilomalle. Ilmeisesti teille saa tulla myös vierailijana käymään, mutta tärkeämpi kysymys kuuluu: uskaltaako aloittelija?

 

Lotta Katariina
Pumpui

Juu, meille uskaltaa kyllä tulla. Mitään kriteereitä ei ole, kunhan about tietää mitä tekee ja on on-ramp tai vastaava käytynä. Laita valmentajalle viestiä, niin saat lisäinfoa :) 

Suvi K.
Sisunainen

Jep, kiitos! Pitää vielä katsoa viikonlopun ohjelmaa muutekin, mutta tämä on vakavasti harkinnassa!

Lotta Katariina
Pumpui

Muuten vois tehdä tärskyt mutta en oo itse viikonloppuna kaupungissa. Jumppailen varmaan torstaina klo 17.10 lähdössä, jos tuut jo to niin sitten ehkä törmätään!

Suvi K.
Sisunainen

Tuun jo ke mutta oon torstaina purjehduskilpailuissa. Lähinnä perjantai ois vielä ilman ohjelmaa. Mutta sinänsä ois hauska! :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.