Huh huh, mikä napaläski - katso kuvat!

Pumpui

Mitä sitä muuta krapula-aamuna tekisi kuin pistäisi pienet vaatteet päällensä ja pyytäisi miestä ottamaan motivaatiokuvat.

Olen pitkään halunnut otattaa itsestäni motivaatiokuvan. Siis sellaisen, joka sitten postataan laihdutuksen ja lihasten kasvun jälkeen onnistumiskuvan rinnalle, jotta kaikki voivat kauhistella, että tuollainen löllerö se on ennen ollut, hui kauhistus.

Rehellisyyden, masokismin ja aidon motivaation nimissä en aio kuitenkaan pantata tätä (toivottavasti) ennen-kuvaa siihen saakka, kunnes onnistuminen on tapahtunut. En olisi ikinä uskonut, että lataan internetiin koko kansan ilkuttavaksi kuvia itsestäni vähissä vaatteissa, huonossa ryhdissä ja ilman meikkiä.

Minulla ei ole oikeastaan minkäänlaista käsitystä siitä, miltä minä oikeasti näytän. Peilistä näkee itsensä vain yhdellä tavalla. On päiviä, jolloin tunnen itseni suoraan sanottuna pulleaksi, toisina päivinä tuntuu, että olen ihan ookoo. Siksi onkin outoa katsoa itse näitä kuvia. Ensimmäisenä iskee kauhistus: huomaan itsepintaisen napaläskin, paksut ja lyhyet jalat, vyötärön olemattomuuden. Mutta nämä ovat asioita, joista en pidä itsessäni ylipäänsä, haen tietämiäni virheitä kuvasta, joka on otettu juurikin virheiden paljastamiseksi.

Olisi hauska tietää, mitä ajattelisin kuvasta, jos siinä olisi joku muu. Olisinko yhtä armoton? Tuskin. Ehkä ajattelisin, että siinä on tyyppi, joka on menossa oikeaan suuntaan, joka muutaman kilon laihduttamisella ja hitusen ahkerammalla punttiennostolla saisi itsestään ihan täpäkän näköisen. Minkäs sille tekee jos on vähän skrode ruumiinrakenteeltaan ja auttamattoman lyhyt, tälle ihmiselle ei tullut geenilotossa huippumallin raameja.

Nyt kun olen katsellut kuvakolmikkoa muutamaan otteeseen, huomaan olevani itselleni armollisempi. Olkapäät ovat ihan jees, selkääkään ei tarvitse hävetä. Jalat näyttävät siltä, että niillä jaksaa tehdäkin jotain. Ja aina voin vedota vallitseviin olosuhteisiin: on krapula, söin yöllä Big Mac -aterian, enkä ole nähnyt aurinkoa puoleen vuoteen.

Monissa blogeissa luodaan todellisuutta auvoisempaa kuvaa elämästä: aina on hienot vaatteet, hoikka vartalo, kauniisti sisustettu koti ja tyylikkäästi kuvattuja herkullisia ruokia. Minä olen realismibloggaaja, muutakaan en osaa. Siksi haluaisinkin haastaa arvon kanssabloggaajat rehellisyyspostauskampanjaan: kirjoittakaa edes yksi juttu, jossa ette silottele, kaunistele - tai edes suurentele kurjuutta. Lupaan heittää yläfemmat kun tavataan.

 

 

Kommentit

Näytät tosi hyvältä ja hienot tatuoinnit!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mutta kun kuvissa ei ole mitään, mitä korjata!

Tarta
Entiwanhanen

krapula-aamuna sitä on niin armoton itselleen. katso uudelleen huomenna peilistä - niin näet saman kuin me = ei korjattavaa! ihanaa pakkaspäivää kolottavaan olotilaan :)

J

Ajattelen: Tosi kaunis vartalo ja persoonallisen näköinen ihminen.

anonyypi (Ei varmistettu)

just sellanen hoikka nainen noissa kuvissa on ku mitä haluisitki olla, ei mitään korjattavaa!

Vierailija (Ei varmistettu)

No huhhuh oikeesti!

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi kun minullakin joskus olisi tuollainen vartalo. T. Nainen sadan kilon pahemmalta puolelta.

Vierailija (Ei varmistettu)

Rohkea veto...oikeesti. Näytät hyvältä...oikeesti!

Rohkea veto todellakin! Vartalosi näyttää jo nyt hyvältä, eikä ole ollenkaan pitkä matka siihen että näyttäisi ihan superhyvältä. ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Oliko tämän jutun tarkoitus vain saada itsetuntoa kohottavia kommentteja? Vai oletko oikeasti niin sairas, että näät kuvissa huh huh läskin?

Lotta Katariina
Pumpui

Kiitoksia kommenteista, tosin edeltävälle vierailijalle todettakoon, että en postannut tätä tosiaankaan kohottavien kommenttien toivossa!

Tämä oli testi itselleni, että mikä oikeasti on suhteeni omaan kroppaani, ja samalla pohdiskelua siitä, miksi oman kropan ja muiden kroppien arvostelemiseen on täysin eri kriteerit. En tosiaankaan pidä itseäni lihavana, toisina päivinä vain en tunne oloani niin kotoisaksi nahoissani kuin toisina. Henkilökohtainen tavoitteeni tosiaan on saada ylimääräistä rasvaa vielä muutama kilo pois ja muutama kilo lihaksia päälle, silloin olisin saavuttanut omasta mielestäni ideaalikropan.

Ja J: hienoa että lähdit mukaan rehellisyysbloggauskampanjaani :D

 

häkkilintu

Napaläskejä en kuvasta löydä, mutta vinkkinä sinulle ja muillekin sikspäkkiä tavoitteleville: ei krapula-aamuja, ei alkoholia. Meillä naisilla, kuten miehilläkin, käy alkoholin kanssa sellainen hassu juttu, että vaikka muuten ylimääräiset rasvasolut kasaantuisivat peppuun tai käsivarsiin, niin alkoholi kerää rasvaa juuri mahaan, pääasiassa maksaa ja muita sisäelimiä suojaamaan. Itsellä tipaton vei neljä senttiä vyötäröltä, vaikka paino ei pudonnut.

Komeet reisilihakset sulle muuten kehittymässä, peukkua siitä.

Joo-o (Ei varmistettu)

Mitkä napaläskit?
Olet ihan normaalin kokoinen, hieman varmaan hoikempikin. Ihan pistää ärsyttämään ihmisten turhamaisuus. Suurin ongelmani on armottovat napaläskini, joita ei oikeasti ole. Keskittykää ihmiset olennaiseen, kun taaksepäin kattelee niin varmaan vituttaa jos on kuluttanu kallista aikaa miettien napaläskejä kuin olisi voinut miettiä jotain paljon parempaa!

-m-- (Ei varmistettu)

Tää oli hyvä juttu. Saman asian kanssa painiskellaan. Erona vaan se että mun napaläski näyttää siltä kuin olisin raskaana noin sivuprofiilista. Se on jotenkin noloa.

Itse haluaisin pitää painoni samana, mutta kiinteyttää pois sen löllykän mahasta. Lihakset ovat tervetulleita, laihalta en halua näyttää.

Alku on itsellä ollut ihan ok, painottuu reeniin ja tasapainoiseen syömiseen. Mittanauhaa kaivellaan esille vasta kuukauden kuluttua. Nää kuvat kyllä inspiroi, pitäisköhän itsekin ottaa samanlaiset:)

Lotta Katariina
Pumpui

Häkkilintu: Kiitoksia, huomasin vastikään itsekin, että reisissä tosiaan alkaa näkyä lihaksia. Ja ehkä pitäisikin, on sitä aika paljon kyykkyä tehty :D

Joo-o: Olet kyllä oikeassa siinä, että maailmassa on tärkeämpiäkin asioita, mutta tänään aamulla napaläski oli se asia, josta ajattelin kirjoittaa. Ja kun sitä hetken ajattelee, saa taas lisätsemppiä kuluttaa sitä kallisarvoista aikaa asioihin, joista oikeasti nauttii, eli treenaamiseen ;)
 

-m--: Luin taannoin jostain, että ns. motivaatiokuvat on hyvä tapa, vaakaa parempi, tarkkailla kehitystä. Ekaa kertaa otatin itsestäni nämä, suosittelen! Tosin aika paljon suukopua ja porua on saanut juttu aikaan etenkin Facebookin puolella, eli ei välttämättä kannata pistää niitä jakoon jos ei jaksa porukkaa liennytellä ja omaa napaläskinäkemystään puolustaa :D

En ihan ymmärrä miksi jotkut hermostuu näistä kuvista? Ei näytä anorektiselta ja täällä Lilyssäkin tälläkin hetkeällä useampi normaalipainoinen laihduttaa tai muuten yrittää saada kroppaansa parempaan kuosiin. Eiköhän se ole ihan normaalia, että haluaa urheilemalla ja järkevällä syömisellä saada vartalostaan hyvännäköisen. Eihän Lotta Katariina ole täällä mitään kirjoitellut, että yhyy yhyy olen hirvittävän ylipainoinen, että pakko laihtua, vaan rohkeasti ja rehellisesti omia ajatuksiaan ulkonäöstään.

Ei se laihtumisesta ja treenaamisesta kirjoittelu ole mikään ylipainoisten yksinoikeus!

Ja sittenhän on niitä oikeita pro anoreksia-blogeja jossa luurankotytöt kirjoittelee fiiliksissä siitä kuinka lahduttavat 45 kilosta vielä 5 pois. Niitä pitääkin paheksua.

J

Niin monilla on itsellään niin helvetin ristiriitainen suhtautuminen ulkonäkö- ja varsinkin läskiasioihin, että neutraali suhtautuminen on varmaan vähemmistössä.

Lotta Katariina
Pumpui

iloveamsterdam: hyvä summaus!

J: totta, moni on tuntunut ottavan tämän henkilökohtaisen, osaksi pilke silmäkulmassa kirjoitetun postaukseni henkilökohtaisesti. en ole muiden napoja tuomitsemassa, kerroin vain mitä olen mieltä omastani :)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Hei tää oli komia juttu! Uskaltaisikohan sitä itsekin tehdä tästä omasta projektista vieläkin julkisemman alkutilanne-kuvien muodossa? Sinä teit rohkeasti! Tsemppiä! Rinta pystyyn ja katse ylpeästi etiäpäin, sillä korjaantuu ainakin se ryhti tosi nopeasti! ;)

Lotta Katariina
Pumpui

Kiitos, A. Sinivaara! En olisi uskonut että näistä huonon ryhdin kuvista olisi tullut niin paljon sananharkkaa (etenkin Facebookin puolella), ilmeisesti minun mielihaluni oman kroppani suhteen tuntuivat monesta loukkaukselta muiden ruumiita kohtaan. Nyt vaan niitä jälkeen-kuvia kohti.. :)

Miia_pau
Kolmas linja

Facebook-mittelöön en viitsinyt osallistua, mutta tähän voisin kyllä huomauttaa, että luulen, että tuo siun "napaläski" on itseasiassa merkittäviltä osin vatsalihasta :) Ymmärrykseni mukaan harva yhtään enemmän treenaava naisihminen pystyy nimittäin saamaan samaan pakettiin ruikkulaihaa mahaa ja lihaksia, paitsi jollain minimaalisella rasvaprossalla, rasvaimulla tai todellisella geeniarpavoitolla. Tyhmät lihakset menee sinne pintaläskin alle piilemään. 

Tai näin ainakin itse lohdutin itseäni, siis silloin ennen kun nyt ylipäänsä ehdin jotain vähän tavoitehakuisemmin treenailla :D 

Internetissä on yleensä sellaiset lukutaidottomien kokoontumisajot, että oon muuten yllättynyt, että oot saanut enimmälti näinkin asiallista palautetta. Pus!

Kolmikymppinen (Ei varmistettu)

Eihän tähän tarvita muuta kuin hyvä ryhti, niin olet tiptop-kunnossa! :D Sitten se on vaan extraa jos saa lisää kiinteyttä ja lihaksia erottumaan.

Usein me ollaan kuitenkin jonkun verran ruumiinrakenteemme vankeja, kaikista ei tule saman mallisia laihoinakaan, joten oma muotonsa jos hyväksyisi niin voisi ehkä olla onnellisempi treenaamisen tuloksistakin. Itse näen ylikorostuneen yläosani (hartiat + rinnat) aina ongelmana ja helposti piilottelen sitä huonolla ryhdillä, luultavasti näyttäisin kuitenkin paljon paremmalta jos voisin olla ylpeä omasta mallistani ja kävellä rinta rottiingilla (eikä niska-hartiaseutu vaivaisi niin kovin)!

Tsemppiä treeniin!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mikä ihmeen napaläski. :D Voi hohhoijaa.

Mirkku (Ei varmistettu)

Läskiä en minäkään löydä näistä kuvista vaikka suurennuslasilla etsisi... Sen sijaan huonohko ryhti kiinnitti huomion keskimmäisessä kuvassa. Muuten ihan jees!

Vierailija (Ei varmistettu)

Todella hoikka olet eikä korjausta vaadita. Ei koossa ulkonäössä etc.

Mutta parempaan jos haluat niin edelleen terveellinen ruokavalio+extraa ja lähde salille! Saa ryhtiä, tukea ja kiinteytymistä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Pisteet rohkeudesta. Motivaatiokuvat on hyvä juttu - julkisia sellaisia en muille suosittele. Kuvat vain omaan käyttöön!

Miinusta kehujen keräilystä. Piste.

Vierailija (Ei varmistettu)

Lotta Katarina hyvä.

Sínulla on oikeasti ongelma.

Luin läpi blogisi muutkin kirjoitukset ja lähes kaikki ne tuntuvat pyörivän tuon saman asian (ongelmasi) ympärillä. On epänormaalia, että normaalin vartalon omaava nainen pyörittelee kirjoitus kirjoituksen jälkeen tuota "olen läski-teemaa".

Ulkonäöstäsi ja kirjoituksista päätellen olet jo aikuisikään ehtinyt nainen. Sinun on aika hyväksyä itsesi sellaisena kuin olet ja päästä pois tuosta, yleensä teini-ikään ja kypsymättömään minäkuvaan kuuluvasta perusteettomasta itsekritiikistä omaa vartaloaan kohtaan. 95 % ikäisistäsi naisista on sinua lihavempia. Mieti minkälaisessa valossa he lukevat, kokevat ja näkevät blogikirjoituksesi.

En sano tätä ivaten, pilkaten tai arvostellen: Hakeudu ihmeessä saamaan ammattilaisen apua ongelmaasi. Kirjoituksiasi lukien tulee sellainen kuva, että tilanteestasi ei ole enää kovin pitkä matka syömishäiriöön tms. Se että laiha ihminen näkee itsensä lihavana ei ole enää merkki itsekritiikistä, vaan se alkaa täyttämään jo sairauden tunnusmerkistön. Pelkkä kertakäyntikin asiaan perehtyneen ja asiansaosaavan ammattilaisen luona voi antaa avun sinulle.

Uskon että pian sen jälkeen alkaisit nähdä itsesi uudessa, realistisessa valossa. Kirjoituksistasi päätellen olet älykäs ja menestyvä nainen. Saat elämästäsi paljon enemmän irti kun voit keskittyä täysillä siihen ajattelematta "läskejäsi".

Kaikkea hyvää ja mukavaa talvenjatkoa sinulle.

Vierailija (Ei varmistettu)

Saattaisit oikeesti tietää miltä tuntuu olla pullempi kun on oikeasti ylipainoa mutta tuo on jo säälittävää noin hoikkana laittaa tuollaiset kuvat että muka on napaläskiä. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

hmm,mä nimenomaan ymmärsin että näissä kuvissa ei ole tarkoitus itkeä, että 'olen läski' -vaan treenaamisesta saatu lihaksien ja olemuksen muuttumisen vertailu kuvien avulla.

Maya_T (Ei varmistettu)

Hyvä kirjoitus, peukku sille! :)
Tiedän miltä tuntuu, kun ei ole kunnon käsitystä siitä miltä näyttää. Pitäisi varmaankin myös otattaa itsestään vastavaat kuvat, niin näkisi oman kropan uusin silmin. Minulla on takana 20 kilon painonpudotus. Lapsesta asti olin muita pyöreämpi ja kannoin sitä ulkokuorta aina 29 vuotiaaksi asti jolloin päätin, että mikäli haluan olla terve kolmekymppinen on kropalle tehtävä jotain... Tartuin härkää sarvista terveyden vuoksi! Toki olihan se mukavaa, kun painon laskiessa itsetunto kohosi.
Uuteen ulkomuotoon on vaikea suhtautua uusin silmin ;) Senpä takia tuo ennen ja jälkeen -kuvien ottaminen olisikin ollut todella hyvä juttu!
Itsekritiikki ja kritiikki... ja niistä pahin saattaa olla itsekritiikki.
Mutta sä näytät oikeasti hyvältä noissa kuvissa! Terveeltä naiselta. Ymmärrän kyllä, jos sinusta itsestäsi tuntuu siltä, että jokin kohta kropassasi kaipaa muokkausta. Sinähän siinä kehossa asut ja tiedät mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei. Anna palaa vain!
Realismibloggaus, i like it!! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

En ymmärrä, miksei normaalikokoinen nainen saisi pyrkiä urheilullisemman näköiseen ja terveeseen kroppaan, ja sanoa sitä ääneen, vain siksi että suurella osalla muista naisista on ehkä enemmänkin ylimääräistä? Onko vain ylipainoisilla naisilla yksinoikeus sanoa, että haluavat laihtua/kiinteytyä?

Mulle ei todellakaan välittynyt tästä teksistä, että Lotta Katariina olisi mitenkään "Voi ei, oon läski, pitää laihtua!!", vaan lähinnä että hän haluaa korvata löysät kohdat lihaksilla.

Mitä väärää siinä on? Sekö, että lihavammille naisille tulisi paha mieli, ja olisivat kateellisia?

Kiinteän ja liikunnallisen kropan tavoittelu on kaikille terveyden kannalta ihan suotavaa, jopa suositeltavaa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Oikaise ryhti, pikkusen vedät vatsaa sisään ja hartiat taakse. Se on siinä! Nauti elämästä.

Julia. (Ei varmistettu)

Jep, todella hyvä ja realistinen kommentti toi edellinen klo 14.21 kirjoitettu! en voisi paremmin sanoa joten komppaan sitä!

Always / Never

Minäkin komppaan Vierailijaa klo 14:21. Juuri näin!

Tämä oli hyvä ja rohkea kirjoitus! Uskaltautuisikohan ottamaan omat motivaatiokuvat - toki vain omiin übersalaisiin arkistoihin, haha!

Tuo on kyllä totta, että siinä missä toista suurin piirtein samankaltaisen kropan omaavaa ihmistä voi pitää hyvinkin kauniina ja sopusuhtaisena, niin silti omaa kroppaansa kohtaan tulee oltua hyvinkin kriittinen. Ja kuten jo tuolla edellä sanottu, niin eihän siinä ole mitään väärää, että normaalipainoinen haluaa timminpään kuntoon. Tottakai on sitten eri asia, jos tavoittelisi jotain alipainoa, mutta tuskinpa alipaino on tavoitteena kenelläkään, joka haluaa lihaksia. :)

Näen kuvissasi itseni. Todella saman mallinen vartalo, vaikka luulin, ettei tämän mallisia tehdä :) Hieman on selkeämpi vyötärö ja lyhyemmät pohkeet minulla. 

Suosittelen treenaamaan olkapäitä, yläselkää ja vinoja vatsalihaksia (helpompi vatsalihasryhmä treenata ja antaa tuloksia myös vyötäröön). Ja tietysti yllä mainittu hyvä ryhti tekee mahan pienemmäksi ja antaa varmemman kuvan ihmisestä. 

Nämä suositukset sen perusteella mikä itsellä on auttanut. 

Mutta kukaan ei ole sanonut mua lihavaksi tms., päinvastoin, eli ei sinullakaan mitään huolta ole! :) Itse vain helposti vertaa itseään hoikempiin ihmisiin, sen sijaan että huomaisi, että on olemassa myös isompia ihmisiä, tai että vain näkisi itsensä objektiivisesti. (Lieneekö objektiivisuus edes mahdollista tässä asiassa...).

Toki kannattaa treenata nyt kun on nuori! Lihaskunnosta ei ole mitään haittaa. 

Jos on aina ollut suhteellisenkin hoikka, tuntuu kaikki ylimääräinen, uusi rasva epämiellyttävälle. Sitä ei ymmärrä, jos ei sitä ole kokenut. Tämän olen huomannut, kun joskus valitan "läskeistäni". Kyllä normaalipainoinenkin saa olla epävarma, kunhan tajuaa mikä on liiallista laihuutta. (Eli 14:21 Vierailijan kanssa samoilla linjoilla).

Hyviä treenejä siis, Lotta Katariina! :)

Ps. Alusvaatteet vaihtaisin vähän kivempiin, se auttaa paljon siihen, millaisena kroppansa kokee ;)

Lotta Katariina
Pumpui

Kuinka hienoa, että tämä on herättänyt näin paljon keskustelua! Ja erinomaista myös, että keskustelu on tapahtunut asialinjalla täällä, missä sitä voi käydä myös kasvottomasti. Facebookin puolella sananvaihto meinasi äityä jo riitelyksi!

En missään nimessä tähtää alipainoiseksi, ei suinkaan. Haluan vain tehdä kropastani suorituskykyisemmän ja esteettisesti minua miellyttävämmän, ja nämä tavoitteet todennäköisesti kulkevat käsi kädessä. Moni on ottanut kirjoitukseni henkilökohtaisesti ja tulkinnut minun dumaavan muiden vartalot. Tämä ei ole ollut tarkoitukseni missään nimessä! Minusta jokaisella on oikeus olla sellainen nahoissaan kuin parhaaksi näkee, minä haluan nahkasta hitusen pienemmän ja lihaksia sinne alle, se olkoon minun oikeuteni!

 

sanumaria

Hyvä Lotta :) Menikö teiltä muilta nyt oli termin "napaläski" ironisuus? :D Ei napa kerää läskiä, hyvä-nen ai-ka. Ja tosiaan, meinasin höyryten jo kirjoittaa täysin saman kommentin kun Vierailija 14:21. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

"En ymmärrä, miksei normaalikokoinen nainen saisi pyrkiä urheilullisemman näköiseen ja terveeseen kroppaan, ja sanoa sitä ääneen, vain siksi että suurella osalla muista naisista on ehkä enemmänkin ylimääräistä? Onko vain ylipainoisilla naisilla yksinoikeus sanoa, että haluavat laihtua/kiinteytyä?"

Tuskin kukaan on kieltänytkään, ettei normaalikokoinen saisi pyrkiä muuttamaan kroppaansa terveellisempään tai urheilullisempaan suuntaan. Mutta onhan se vähän inhottavaa, että normaalikokoiset sanovat itseään läskiksi tai blogissaan päivittelevät "napaläskejään". Jos juttu olisi kirjoitettu erilailla tai asia olisi ilmaistu erilailla, ilman sanaa läski, ei tämä herättäisi samanlailla negatiivisia tunteita. Olen samaa mieltä, kuin virailia 30.1.2012 13:26.
On kyllä kieltämättä rohkeaa vetäistä tällaiset kuvat itsestään kaiken kansan nähtäville, mutta kirjoittajan olisi kannattanut miettiä sanansa hieman paremmin, ettei antaisi (mahdollisesti) väärää kuvaa.
Lotta Katariina, ota hyvä tyttö selvää, mitä kropasi oikeasti on, ennen kuin alat sitä muokkaamaan.

Saara S.
Saara Sarvas

Oujeee! Hyvät treenimotivaatiokuvat, tiedän 100% mitä haet takaa! Harmittaa, etten napannut silloin viime kesänä treenikärpäsen puraistua alkukuvia (oli liian kova morkkis) , sillä ero olisi tähän hetkeen verrattuna massiivinen... Kohta alkaa taas hetkellinen läskin sulattelukuukausi, jotta nämä tähän mennessä kerrytetyt lihakset ja ryhdikkäämpi olemus pääsisivät paremmin oikeuksiinsa.

Nyt meenkin vetämään aamuisen prodesheikin NAPAANI ja illalla tutkin, minkälainen kuntosali hotellistamme löytyy. 

Ja provosoidakseni vielä vähän: Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että kaikki jutusta tuimistuneet voivat katsoa itseään peilistä. Jos ne omat napaläskit ärsyttää ja suivaantuu siitä, että joku itseään pienemmässä kunnossa oleva näkee parantamisen varaa ja menee ihan näin julkisesti vielä tunnustamaan kaipaavansa parempaa fittiä, niin ei se ole yhdeltäkään teiltä pois!

Napaläski kuulostaa lähinnä ironiselta hellittelytermiltä, ei niinkään ranteet auki vetävän teinin henkilökohtaisen vihan välineeltä. (p.s. en myöskään pidä Lotta Katariinaa angstiteininä ;))

Jos siis pilkka kosahti jollakin omaan nilkkaan, ottakaa tikku pois tiedätte kyllä mistä ja ottakaa tekin tästä positiivinen motivaatio irti ja repikää se perse lenkille tai salille tai vesijuoksemaan tai ostakaa vaikka zumba-DVD kototelkkariin pyörimään. Olo on heti parempi ja parin viikon päästä vieläkin parempi.

p.s. LIHAKSET, joita LK:kin selkeästi kaipaa, vaativat hikeä ja verta ja paljon proteiinia ja kropan muokkaaminen on helvetisti vaikeampaa duunia, kuin niiden läskien sulattelu! 

UGH, olen puhunut.

:D (Ei varmistettu)

Päätelmät: vain ja ainoastaan sairaalloisen ylipainon omaavat saavat avautua painostaan/koostaan/muodoistaan, näinkö se menee?
minulle on mm.työterveyslääkäri kommentoinut, että vaikka painoindex on lähempänä alipainoa, ei huolestuisi,koska en harrasta liikuntaa ,koostuu painoni enempi "läskistä", lihas kun painaa enemmän. Eli olen laihaläski:D massakuuria kohden, ei varmaan haittaa muutenkaan.

sylvi taimi (Ei varmistettu) http://pinterest.com/sylvi/

minäkin näen itseäni tässä, ja pienenä ihmisenä ymmärrän myös napaläski-termin merkityksen (ja sen, että kyse on usein hormonitoiminnan epätasapainosta). sitä vaan ei voi oikein käyttää ilman, että tulee kaikenlaisia virhetulkintoja. itse suosin sanaa hötö. se on sitä turhaa siinä, missä pitäisi olla tervettä lihasta. moni ei tunnu tajuavan, että laihakin voi olla läski siinä missä ylipainoinen voi olla aliravittu... itse olen 45-kiloinen luikku, mutta rasvaprosentti on huikea, eikä lihaksista juuri tietoa. ymmärrän kyllä, että ne, joilla sitä läskiä itseään on se 45 kg, voi nämä omat löllöysharmit tuntua aika köykäisiltä. jokaisella on murheensa, isot ja pienet, ja itsekin monesti vaihtaisin omani toisten 'mitättömiin'. sitten, kun kirjoittaa vaikka blogia, joka keskittyy tiettyyn aihepiiriin, väkisinkin jää pois paljon ja vaikuttaa siltä, ettei kirjoittajan päässä liiku muuta kuin yksi asia. itse luin tästä monta hyvää pointtia, joita ei usein näe, varsinkin tuo, miten armoton itselleen voi olla asioista, joita ei toisissa edes huomaa, ja toiseksi, että käsitys omasta ulkonäöstä on usein ihan vääristynyt samalla kun kaikkialta tulvii (oletettua) täydellisyyttä. musta tässä nimenomaan pohdittiin suhdetta omaan itseen, sekä sen suhteen merkitystä, sen enempiä arvottamatta.

Lotta Katariina
Pumpui

sylvi taimi: hötö on kyllä hyvä termi, moni suivaantuu jos hoikempi kuvailee omia ylimääräisiään läskiksi!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.