Huomenna juostaan taas

Pumpui

Onpa mukavaa, että Lily on taas toiminnassa! Kuten moni muukin bloggaaja, ehdin jo miettiä mitäköhän sitä kaikella kirjoittamisesta ja lukemisesta irronneella ajallaan tekisi.

Olisi tietty voinut vaikka treenata huomiselle Extreme Runille.

Huomenna siis taas juostaan ristiin rastiin Hakunilan pururatoja. Kävimme toveri Silaksen kanssa hakemassa chipit ja krääsäkassit jo tänään ja tutustuimme samalla uudistuneeseen rataan. Melkoisen mälsää, että ensimmäiset esteet tulevat vasta useamman kilometrin jälkeen! Ymmärrän kyllä, että alun ruuhkaa pitää helpottaa, mutta elämystä ja estejuoksun tunnelmaa ei tältä radalta oikein saa.

Myös kuvassa näkyvät uutuusesteet, karkeat betoniset muurit, epäilyttävät. Kiipeäminen ja alas hyppääminen ei ole asia eikä mikään, mutta superkarkea pinta rikkoo useammalta ihan taatusti kädet. Jos olet tulossa juoksemaan huomenna, älä ainakaan laita präniköitä juoksutrikoita päälle!

Ensikertalaisille vielä muutama vinkki:
- Muista tankkaus! Vaikkei 16 kilometriä kummoiselta tunnukaan, on toisen kierroksen mäkien juokseminen huomattavasti mukavampaa kun on energiaa jäljellä.
- Älä laita ykköstä päälle. Muta, risut ja betoni hajottavat vaatteet. Lisäksi joen haju tarttuu vaatteisiin eikä lähde pois ihan yhdessä pesussa.
- Jos mahdollista, laita hyvän gripin omaavat kengät, jotka kuivuvat suht nopeasti. FiveFingersit ovat ehdottomasti parhaat jalkineet pöpelikössä ja vedessä kirmaamiseen.

Törmäsin kisa-alueella myös Elämäni kunnossa -Saaraan, joka oli hänkin noutamassa omaa siruaan. Olipa hauska vihdoin tavata bloggaajakollega kasvotusten! Ja tsemppiä Saaralle ja kaikille muille teille, jotka huomenna juoksette! Tulkaa nykäisemään hihasta jos minut näette.

 

Kommentit

sanumaria

Tsemppiä huomiselle!

Lotta Katariina
Pumpui

Kiitoksia! :)

Unohtui muuten tuosta listasta yksi tärkeimmistä: Ota mukaan muovipussi. Että saat ne limavaatteet johonkin sotkemasta. :D

heta margareta
Viinillä

Heh, täällä paniikki sen kuin yltyy! Vapun jälkeen kului pari viikkoa kipeänä ja tässä viikon sisään on juostu vain muutama alle 10km lenkki.. ja jalatkin on jo ihan rakoilla valmiiksi ja kädet tuntuu makaronilta ja itkettää. Että jos extremeruneilevat Lilyläiset luette tätä ja tunnistatte radalla, älkää nykikö hihasta vaan tuuppaskaa vauhtia :)

Lotta Katariina
Pumpui

Kyllä se siitä, kun saa kisatäpinän päälle :) Tsemppiä, mä tönäisen eteenpäin jos bongaan sut :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.