Ihana lepopäivä

Pumpui

Kroppa on tänään kovin vahvasti kertonut, mitä se haluaa: ruokaa, unta ja lepoa. Kahden päivän painirutistuksen jälkeen on tuntunut melkoisen hyvältä rajoittaa ponnistelut vain keittiöön.

Chili-korianterilohipihvit maalaisleivällä, tilli-tartarilla ja marinoiduilla punasipuleilla sekä chili-valkosipulilohkoperunat. Toimii! Reseptit löytyvät alta.

Pääsiäisloma tuli kyllä enemmän kuin tarpeeseen. Kaksi päivää meni lekotellessa ja kaksi päivää urheillessa. Melkoisen hyvä suhdeluku noin käytännössä, mutta näin jälkikäteen ajateltuna ne päivittäiset neljän tunnin painit olisi voinut jakaa kahdelle päivälle, niin ei olisi näin piesty kroppa ja suriseva pää.

Mutta en valita. On hämmästyttävän hienoa, että saa aikuisiälläkin ryhtyä harrastamaan oikeaa urheilua oikeasti eikä vain puuhastella tavoitteettomasti. Vaikka minua vietiin sparreissa kuin räsynukkea, jäi leiristä hirmuisen hyvä mieli ja halu oppia paljon, paljon lisää.

Tänään kuitenkin skippaan treenit ja jään lööbaamaan sohvalle. Vaikka napa soi yllä olevan aterian takia, taidan syödä vielä lisää jälkkäriä. Levätkää, ystävät!

ps. Pumpuin keittiön antimet syntyivät seuraavasti:

Lohipihvit: Soseuta sauvasekoittimella n. 500 g kirjolohta, chiliä, valkopippuria, korianteria, soijakastiketta ja kalakastiketta maun mukaan tahnaksi. Paista. Lado maalaisleivälle salaatin, tomaatin, sipulien ja tartarin kanssa.

Marinoidut sipulit: Punasipulia, pippuri-punaviinietikkaa, oliiviöljyä ja suolaa.

Tartar: (tässä huijattiin ja ostettiin valmista tartaria ja pilkottiin tilliä sekaan)

Perunat (näistä kiitos Jukalle): Rosamundalohkot pyöritellään öljyn, chilin, valkosipulia, paprikan ja savusuolan kanssa. Mausteseos on hyvä tehdä sauvasekoittimella. Viskataan 225-asteiseen uuniin noin tunniksi.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.