Jaa tällainen treeniviikko

Pumpui

Huhhei, olipa viikko! Onneksi superraskaat arkipäivät sai nollattua viikonlopun iloisissa menoissa. Ja onnistuin jopa nauttimaan auringonpaisteesta ennen kauhean takatalven iskemistä.

Maanantai: Crossfit, 1 tunti: taka- ja valakyykkyjä + juoksu (4 km) treeneihin ja takaisin

Tiistai: Crossfit, 1 tunti: vauhtipunnerruksia, punnerruksia, polvet kyynärpäihin -liikkeitä

Torstai: Crossfit, 1 tunti: hyppykyykkyjä, leukoja, köysikiipeilyä, dippejä, wall climbeja

Perjantai: Crossfit, 1 tunti: maastavetoja, rinnallevetoja, käsipainotempauksia jne.

Lauantai: juoksu, 35 minuuttia, 5,5 km

Tällä viikolla oli erityisen hienoa huomata, että kehitystä on tosiaan tapahtunut. Leuanvedot, dipit ja wall climbit tuntuivat sujuvan taas entistä paremmin, ja sainpa eilen kuulla myös, että käsivarsiini on selkeästi tullut lisää lihasta. Siistiä!

Viikonlopun paras urheiluliitännäinen suoritus oli kyllä mainion mieheni Jukan minulla suorittama rinnalleveto ja työntö, vähän tähän tyyliin:

Valitettavasti tämä hetken mielijohteesta kesken kotibileiden suoritettu urotyö ei tallentunut videolle... Kunhan harjoittelemme liikettä vähän lisää, saatte tekin taatusti sen nähdä!

Juoksulenkkiä lukuun ottamatta viikonloppu on mennyt viihteen ja ruoan merkeissä. Eilen tuli kasa isoja poikia syömään, ja monta kiloa pulled porkia ja sämpylöitä katosi ennätysajassa nälkäisiin suihin. Sitten hipattiin, ja tänään onkin lööbattu ja katseltu elokuvia niin kotona kuin leffateatterissa (Les Miserables oli suorastaan huikea!) Nyt köllötän vatsani vieressä sohvalla - ei ole maha tottunut vetämään karkkia ja sipsejä näissä määrin :D

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.