Jäähyväiset kakkiaiskeväälle

Pumpui

Kun elämä tarjoilee sitruunoita, osta viiniä ja lennot. 

Tätä suurta viisautta toteutin tänään, kun tuntui että sitrushedelmiä tuotiin ovelle kottikärrykaupalla. Tosin jos olisin joka kerta lähihistoriassani tunne-elämän pettymyksien takia ostanut lentoja, en varmaan olisi ollut maassa laisinkaan. Vaikka viime aikoina on ollut paljon kivoja juttuja urheilun ja duunin kannalta, on kokonaisuutena tämä ollut melkoisen ensiluokkainen kakkiaiskevät.

Viime kesä meni ohitse eron jälkimainingeissa, joten olen potenut pientä ahdistusta siitä, että tulevasta kesästä pitää tehdä sitten parempi ja touhukkaampi. Siksi tänään treffasinkin kaverin salaatin ja viinin merkeissä Factoryssä ja rupesimme suunnittelemaan kesäreissua. Heinäkuussa sitten juhlitaan allekirjoittaneen kolmekymppisiä Alpeilla porealtaassa ja sviitin parvekkeella. Muuten kesän suunnitelmat ovat vielä auki. Ensisijainen tavoite on toki välttää sydänsuruja, mutta onpa agendalla kenties myös kaupunkilomailua, pyöräretki Ahvenanmaalle ja lööbailua sukulaisten hoivissa idässä. Urheilullisia tavoitteita patikkaretkiä ja fillarointia lukuun ottamatta en ole vielä ehtinyt luoda, ja ehkä hyvä niin. Mitä vähemmän to do -listalta löytyy, sitä vähemmän suoritusstressiä ja sitä enemmän vapautta viipottaa sinne minne nenä näyttää.

Poikkeuksellisen ei-treeniliitännäisen avautumisen päätteksi lupaan, että palaan jumppa-asioiden ääreen ihan kohta. Huomenna kokeillaan uutta maastavedon ykkösmaksimia, laittakaa sormet ristiin puolestani!

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.