Joko luovuit laihdutuksesta?

Pumpui

Daily Mail uutisoi 10. tammikuuta, että erään tutkimuksen mukaan 92 % vuodenvaihteessa laihduttamisen aloittaneista oli jo ehtinyt lopettaa, luovuttaa tai epäonnistua.Kreisiä! Puolessatoista viikossa pullanhimoiset olivat jo ehtineet heivata kaalikeittodieetit kuuseen ja palata konvehtien pariin. Kuulutko sinä kahdeksaan prosenttiin vai jo dieettauslupaukset unohtaneisiin?

Ei pitäisi laihdutuksen ainakaan neuvojen puutteeseen kaatua. Tässä otanta Ilta-Sanomien laihdutus-nimikkeen alla julkaistuja artikkeleja muutaman viikon sisältä.

Kommentit

sanumaria

Ei oo luovuttu, mutta nyt on sentäs onneksi salilla ja jumpissa rauhallisempaa :D

Lotta Katariina
Pumpui

Totta! Onneksi ei ole ympäri vuoden niin ahdasta kun alkuvuodesta ja syksyllä :D

Hear Hear!

Heh, vaikka mun tämän vuoden lupaus liittyikin samaan aiheeseen (tai oikeastaan se oli jatkoa viime vuoden lupaukselle), niin onnekseni voin todeta olevani sen 8 prosentin joukossa, joiden motivaatio kumpuaa aika paljon syvemmältä kuin uudenvuodenlupauksesta.

Vieras Mies (Ei varmistettu)

Sama meno jatkuu. Kuulun näihin henkilöihin jotka voivat muuttaa elämäntapojaan muulloinkin kuin 1.1 tai maanantaina. 

Lotta Katariina
Pumpui

Niinhän sen pitäisikin mennä, että muutos on pysyvä eikä viikon kaalikeittokuuri. Tai "nutraus", niin kuin ne televisiossa sanovat. Sillähän sitä kilot pysyy poissa, "vähäkalorisia" ateriankorvikepatukoita syödessä.

sanumaria

Haluaisin huomauttaa että mun viikonloppuinen kaljottelu ja wingsien vetäminen oli tarkkaan harkittua ja sisältyi mun dieettiin. *krhm*

Lotta Katariina
Pumpui

Minulla taas oli ns. massaviikko: burritoja ja suklaata :D

Plyrde (Ei varmistettu)

Mä en oo ehtiny viel ees alottaa! Mut en toisaalta edes lihonu joululomilla. Saana ainakin käy himokkaana vatkaamassa pyllyä Esport Centteris.

Pitäis kyllä pikemminkin kasvattaa massaa mutta se vaatis kyykyn ja maven opettelun :C

Lotta Katariina
Pumpui

Plyrde: rupeette vaan parisuhdezumbaamaan :D

Elon polkuja

Sitkeesti jatkaa,,,vaikkakin viikonloppu meni raki-nesteytyksellä ja sen tänä aamuna vaaka ankarasti myös huomasi ..mutta elämä jatkuu :)

Turhat jorinat

Ööö... minä en kerenny vielä alottamaankaan, kun jouluherkkuja löytyy edelleen kaapeista :/

Vika konvehtirasia lähti tosin tänään anopille lahjaksi - lasketaanko se laihdutusteoksi?

Lotta Katariina
Pumpui

Anopille konvehtien luovuttaminen on mitä parhain laihdutusteko! Minun piti luovuttaa konvehdit työkavereille, mutta söinkin ne kaikki itse :/

Saara S.
Saara Sarvas

Mm-mm. Salilla juokseminen on maistunut jo pitkään ja maistuu edelleen. Viihdyttävintä oli seurata tammitreenaajien ryntäyksen aiheuttamaa ylimielisten treenaajien vimmaa :D

Mä toivotan avosylin tervetulleeksi kaikki treenaajat ruuhkauttamaan laitteita ja toivon vilpittömästi, että ne pysyisivät siellä pidempään, kuin sen 10 päivää. Toista mieltä tosiaan olivat ne nenänvartta pitkin pömppömasujen kanssa puuskuttavia tammitreenaajia tuijottavat "himourheilijat" :D

Teki mieli käydä läpsimässä niitä naamaan!!

Lotta Katariina
Pumpui

Saara S: Ehkä aloittelijoita nenänvarttaan pitkin katsovat kuntoilijat ovat yksi syys siihen, miksi niin moni lopettaa samoin tein. Jos ei tunne laitteitaan ja voimiaan vielä, voi olla ikävää jos vieressä joku pumppaa nokka pystyssä hurjilla painoilla.

 

sanumaria

Minuu hämmentää tää käsite nokkapystyssätreenaavista :D En oo yhtään sellasta vielä nähnyt ja aika monta vuotta on saleilla ja muualla tullut käytyä. En erota alottelijaakaan monivuotisesta kävijästä kovin usein (ellei ääneen kommentoi että kun on uusi). Tammikuussa ja elosyyskuussa itseäni vaan lähinnä vituttaa se ihmispaljous siellä salilla. Ei se, että siellä on aloittelijoita, vaan se että siellä on ruuhkaa :D Ahdasta, ei mahdu jumppiin.

Vieras Mies (Ei varmistettu)

Tai sitten treenaavat aivan väärällä ohjelmalla (ja painoilla). Sitä varten ne PT:t ja aloittelijoiden kurssit ovat olemassa, jotta kuka tahansa pääsee alkuun ja tietää miten hienosäätää treeniä siten, että se sopii itselle. Foorumit ovat ihan kiva lisä lähteä etsimään vaihtelua, mutta niistä ei yhdenkään aloittelijan pitäisi aloittaa IKINÄ.

usch

Kirjoitin juuri palstalleni siitä, kun kävin ostamassa Vogelin 5 päivän paastopaketin, ja paastoan siis ensi viikolla! Elämäni eka paasto saa luvan startata ne terveemmät elämäntavat vasta nyt. Nähkääs kun luovuttamisen todennäköisyys pienenee kun sitä ei ota tammikuun alusta niin kuin muut, tai uudenvuoden lupauksena tai jätä heti herkkuja pois kun joulun pyhät on juhlittu! Tai ainakin niin mä haluan uskoa ;D 

Unohdetaan tipattomat tammikuut, ja aloitetaan viettämään himokasta helmikuuta. Nimittäin seksi se vasta hyvää jumppaa onkin. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.