Jouluhommissa

Pumpui

Pumpuikin palailee hiljalleen joulubreikiltä. Pyhät menivät hirmuisen nopeasti ja leppoisasti pitkälti ruokapöydän ääressä ja perheen parissa sekä Karl-Ove Knausgårdia sängyssä lukien.

Huomasin kuitenkin, että vaikka olikin joulu ja perhettä ympärillä ja pieni flunssakin, oli pakko päästä välillä liikkumaan. Pää ei enää yksinkertaisesti kestä montaakaan leppoisasti otettua päivää. Joulupäivänä lähdin kevyelle lenkille, ja tapsana ei tanssittu vaan kävin taas visiteeraamassa CrossFit Lappeenrannan treeneissä. Kyllä sai tuta kinkun ja konvehdin koston, kun tehtiin ensin leuanvetotekniikkaa ja sitten wodissa 60 bar facing burpeeta ja 30 valakyykkyä. Huh.

Lomailu on kyllä tehnyt hirmuisen hyvää. En tajunnutkaan kuinka pahasti levon tarpeessa sitä on tullut viime ajat oltua. Nyt olen vetelehtinyt, puuhastellut ja nähnyt kavereita sydämeni kyllyydestä, ja se on tuntunut autuaalliselta. Samalla on jäänyt kaistanleveyttä sortteerata päänsisäisiäkin asioita ja vähän pohdiskella, mitä sitä ensi vuodelta ja jatkolta oikein haluaakaan. Pitänee tehdä ensi viikolle jonkinlainen vuosikatsaus ja vähän listata tavoitteita tulevaisuuteen.

Leppoista lauantaita, kamut! Huomenna suunnittelin kirjoittavani hieman siitä, kuinka tänään kävin hieman moottoriurheilemassa ja samalla ajoin elämäni ensimmäisen kerran automobiilia. Kaikkeen sitä lomalla ryhtyykään!

ps. Pumpui löytyy tätä nykyä myös Instagramista, kliketiklik! Siellä pientä videopätkää päivän ajeluista, muun muassa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.