Jumppahaalari - uhka vai mahdollisuus?

Pumpui

Nyt on kyllä viety treenaamismukavuus uudelle tasolle. Tekninen materiaali on mukava. Haalari on mukava. Tekninen haalari: silkkaa neroutta.

Casallin jumppahaalari houkuttaa minua tosi, tosi kovasti. Mutta en oikein vielä tiedä, onko se ihan kauhea vai ihan kauhean ihana. Silti haluan sen!

(kuva: Nelly.com)

Kommentit

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Mä en kyllä pystyis. Mietin vaan, että miltähän tommonen haalari näyttää liimautuessaan hikisenä ihoon, kaikkialta... Sitä paitsi haalari päällä ei voi pyyhkiä otsahikeä paidanhelmaan.

kultahillokala

Hyvännäkönen....tuon mallin päällä. Kun kuvittelen itteni tuon sisään, meinaa tulla yrjö:D ..Mutta ei ainakaan tarvis nostella housuja kesken jumpan...

Lotta Katariina
Pumpui

Mulla tosin toi haalari saattais ylettyä nilkkoihin asti, mikä saattaisi lisätä koomista vaikutelmaa :D

Sea Legs

eiii....ei.

Hear Hear!

Mietin samaa, että ainakaan housut ei valuisi, eikä paida helma nousisi. Mutta eiiii, silti. Pitäisi ehkä nähdä livenä käytössä ensin.

Mutta yksi juttu: miten tuo puetaan päälle?  Todellako ahtaudutaan tuosta kaula-aukosta kokonaan sisään kuin uimapukuun, vai onko siinä ehkä vetoketju jossain.

Nina Enroth

Maybe she's born with it? Näkisin, että sopii hyvin kapeille naisille. Ei tällaisille lanteikkaille kuin meitsi. Puristaa ja lököttää just vääristä paikoista.

Miia_pau
Kolmas linja

Toistan jo ylläesitettyjä huomioita: miten toi laitetaan päälle? En meinannut osata eilen sovituskopissa pukea ees uikkaria, joten siinä mielessä uhka! (Mutta jee löysin uuden uimapuvun!). Samoin toi olis eittämättä melko hassun näköinen tällaisella lanteiden kohdalta ei-niin-kapealla henkilöllä (toisaalta mitäpä sillä on väliä, ei noi meikän reenivaatteet muutenkaan aina niin kovin imartelevia ole). Ja sit on tietysti se ikuinen vessassakäyntipulma, joskin harvassa on ne kerrat kun kesken treenin täytyy kömpiä toilettiin.

Toisaalta taas olishan se näppärää, että vois tehdä toinen toistaan oudompia jumppaliikkeitä pelkäämättä, että napa näkyy tai kalsari pilkottaa.

En osaa päättää!

Nonariina
Kahvia ja unelmia

Joo! Sairaan hieno!

Lotta Katariina
Pumpui

Toi päällä vois toisaalta harjoitella huoletta vaikka käsinseisontaa, eipä vilkkais maha!

Nonariina
Kahvia ja unelmia

Ehdottomasti. Näyttää istuvan lantiolta kans kivasti niin, että ei ole nii-in haalarimainen. Värikin on hieno!

Seregi
Sekaisin Seregistä

Mulla on just se ongelma et paita nousee/housut valuu joten ton kanssa ei olis sitä omgelmaa. Voisin näyttää mielelläni tyhmältä, jos saisin edellä kuvatun ongelman pois

Vierailija (Ei varmistettu)

Itsekin haaveilen haalarista, mutta kauhistuin kanssa ensin, että en nyt noin tyköistuvissa vetimissä kehtaa mihinkään mennä ja lehdessä huomattiin sama, joten jutussa oli vinkki laittaa löysä t-paita päälle, mahtavaa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Heh.... Olis voinu katsoa mihin kommentoi, oletin koskevan tämän vuoden haalaria... xD

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.