Jumppapirkon laukussa

Pumpui

Tunnustus: olen aina salaa haaveillut siitä, että joku naistenlehti lähestyisi minua kadulla ja pyytäisi näyttämään laukkuni sisällön. Erityisesti tämä halu herää silloin, kun väsky on täynnä mitä oudointa tavaraa (kuten lauantaina, kun veskassa oli nahkahansikkaat, 30 kananmunaa ja tyhjä muovirasia jonka sisällä oli talouspaperia tai juhannuksena, kun käsilaukussa oli pyyhe, olutta ja piirakkapulikka). 

Lilou's Crushin Hertta esitteli tänään käsilaukkunsa sisällön, ja siitä se idea sitten lähti. Miksen minäkin? Tosin käsilaukku pitänee tässä vaiheessa korvata repulla, koska nyt treenimoodiin palattuani en tule taas toviin käsväskyä käyttämään.

Kas tässä ote siitä, mitä repusta löytyi maanantaina, kun menin töihin ja salille sekä pyöräilin pitkin kaupunkia.

1. Vaatteita: Treenikamppeet, kuorihousut ja pitkähihainen välipaita kuoritakin alle pyöräilyä varten. Töissä sentäs olin ihmisvaatteissa.

2. Kengät: Koska menin kevyesti salille, päätin ottaa Reebokin CrossFit Nanojen sijaan keveät Nike Lunarlonit.

3. Lompakko: Ainoa laukkuni etäisesti tyylikästä muistuttava esine on Tiger of Swedenin iso ja luotettava lompakko, joka vähän tyhjennettynä käy myös iltalaukusta.

4. Kosmetiikkaa. Tämän roudaaminen sapettaa eniten. Kuinkakohan monta kertaa olen löytänyt treenikassista vahingossa auenneen sampoopullon? Fiksu tyyppi toki hankkisi nesessäärin näille, mutta mitä sitä turhaan...

5. Palkkari ja shaker. Puhdistamon shaker on paras kokeilemani tähän mennessä. Sisällä oleva kuula sekoittaa proden veteen erinomaisen hyvin. Vihreäkantisesta rasiasta löytyvä palautusjuoma on yhdistelmä Star Nutritionin maustamatonta Whey-100:a ja Puhdistamon raakakaakaota.

6. Hiusharja. Vuosia sinnittelin ilman hiusharjaa. Sitten huomasin tulleeni aikuiseksi ja alkaneeni harjata tukkaani. Ja sitten ostin Tangle Teezerin. Onhan kaksikymppiä tolkuttomasti harjasta, mutta on tuo mainio tuote kyllä kumminkin.

7. Hyppynaru. Roguen speedropella tuplahypyt sujuvat vauhdikkaasti. Kyllästyin venkslaamaan salin naruja ja hankin omani.

8. Eväsrasia. Sain eksältä Berliinin-tuliaisiksi uuden Ampelmann-rasian. Paras lounasboksi! Aamulla laukusta löytyi tämän lisäksi myös kaksi satsumaa, banaani ja maitorahka, mutta ne katosivat työpäivän aikana parempiin suihin.

9. Tuubihuivi. Korvaamaton päähine pyöräilykypärän alle. Onneksi omistan näitä pilvin pimein. Hukkasin aamulla konttorille yhden huivin, onneksi oli toinen työpöydän laatikossa varuilta.

+ bonuskierros: ihan jumalattomasti sälää. Treenireppu on minikokoinen Moolokin kita, jonne hukkuu ja katoaa lukematon määrä pientavaraa. En kehdannut laittaa kaikkea sitä silppua kuvaan kun alkoi nolottaa.

Melkoiset määrät tavaraa sitä tulee kannettua mukana! Puhumattakaan niistä päivistä, kun yrittää tuohon päälle vielä tunkea mukaan painonnostokengät, kameran, kirjoja ja muuta tarvekamaa. Isompi reppu on jo hankintalistalla...

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mistä muuten hommasit tuon speedropen? Alkanut itseäkin kiinnostaa moinen vekotin just sen takia kun ne salin narut on joko väärän mittaisia tai mutkalla tai kahva rikki tai ei vaan onnistu hypyt (niinkun tänään).

Lotta Katariina
Pumpui

Meillä oli salilla kimppatilaus. Mutta veikkaisin että Roguen nettikauppa toimittais myös Suomeen, kerta Euroopan-haarakonttori sijaitsee Porissa :) Amazonin kautta näemmä saa myös: http://www.amazon.com/SR-1-Rogue-Bearing-Speed-Rope/dp/B00CDNVA2E

Nina Enroth

Nätisti sä oot saanu noi aseteltua kuvaan hei! Yks juttu - miten toi eväsboksi näyttää noin kreisin pieneltä? Sinne mahtuu vaan öö miniporkkanoita ja lakuja?

Lotta Katariina
Pumpui

Täytyy olla optinen illuusio, sillä tohon boksiin menee ihan järkyttävästi kamaa :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.