Kaikkien aikojen paras kauneusniksi

Pumpui

Olisi valetta väittää, etteikö kuntoiluinnostukseni taustalla olisi terveydellisten seikkojen ohella ulkonäöllisiäkin tarkoitusperiä. Urheilu nimittäin tekee joistakin ihmisistä käsittämättömän kauniin näköisiä. Sitä voi sitten tällainen tavallinen persjalkainen tallukka salilla kohkatessaan toivoa: että jonain päivänä se terveys, urheilullisuus ja yleinen hehkeys puskee ulos niin kirkkaana, että sillä, miltä oikeasti näyttää, ei ole oikeastaan mitään väliä.

Kuvassa ei valitettavasti ole minä vaan crossfit-urheilija Camille Leblanc-Bazinet.

Ja vielä toinen todiste:

Kuvassa ei edelleenkään ole minä, vaan tämä hehkeä nuori nainen on vapaaottelija Ronda Rousey.

No, ei kai se auta kuin purra hammasta ja urheilla vähän lisää. Ja ehkä käydä solariumissa. Bikinikausi pitää nimittäin avata ensi viikolla virkistyspäivän nimissä. Vai onko "pasty white" kauden kuumin sävy, onhan?

Kommentit

nansk

Kyllä tuollaisella kropalla kelpaisi biitsillä pelata lentistä! Ehkä minunkin vatsalihakseni löytävät joskus tiensä pois tuon pienen suojakerroksen alta (:

Hassu juttu, miten nämä leidit onnistuvat näyttämään tuolta urheillessaan. Itse olen punainen ja hikinen!

ninoh

On kyllä hyvän näköstä likkaa oi oi:)naureskelin eilen tokaa kertaa lattari maassa salille eksyneenä kun suurin osa urheilija siskoista oli kun telenoveloista vimpanpäälle meikit,hiukset,vaatteet,silarit jne kun tullaan salille.siinä naama finnisenä maha pystyssä bodatessa oikein huvitti et ottaispa joku kuvan Suomi vs mexico haha:)

Lotta Katariina
Pumpui

nansk: Hyvä termi tuo suojakerros. Mullakin on ihan saleen sikspäkki, se vaan on tuolla suojassa pahaa maailmaa vastaan :D Ja jokainen tosissaan pusaava on kummiskin punainen ja hikinen. Makeampaa musta on katsella jotakuta asialleen omistautunutta kuin niitä pimuja joilla ei edes puna nouse poskille "treenatessa".

 

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Jätä se solarium välistä. Se on paha, paha asia...! ;)

Lotta Katariina
Pumpui

ninoh: kyllä niitä Suomestakin löytyy. Olin kerran menossa varmaan bodympumpiin, ja seurasin kun kaksi mimmiä meikkasi pukkarissa ennen tunnin alkua. What?

Lotta Katariina
Pumpui

Noh, nämäpäs nyt menevät ristiin nämä mun ja muiden kommentit :D

A. Sinivaara: Joo en mää tosissani. Tulisi klaustrofobinen olo siinä pakastinarkussa. Mut helppoahan se on huudella sieltä aurinkomaasta! :D

nansk

Eikö treeneissä kauheassa meikkikerroksessa tule tosi tukkoinen olo? Minulle ainakin tulee. Ja joo, Lotta Katariina, suojakerros se on. Kuulin joskus että jos lihaksiaan rakastaa oikeasti, ne kuuluu pitää piilossa muiden katseilta ja täytyy olla suojakerros pitämässä ne kurjalta maailmalta turvassa :D

Lotta Katariina
Pumpui

Kell' lihas on, se lihaksen kätkeköön. Se on meikäläisen uus motto.

Vieras Mies (Ei varmistettu)

Mä olen huomannut, että treenaaminen (hyvä sellainen) saa ihmiset säteilemään tyytyväisyyttä omaa kroppaa kohtaa. Sanoisinpa, että nämä naiset ovat paaaaljon  vetävämmän näköisiä kuin naama pakkelissa ja mutrulla treenaavat David neidot.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Joo Vieras Mies, näkisitpä mun säteilyn, ku vedän maasta :D Siinä on naurussa pitelemistä ;)

Vieras Mies (Ei varmistettu)

Nainen joka tekee mavea saa mun jakamattoman huomion ja kunnioituksen.

Lotta Katariina
Pumpui

Mä kyllä veikkaan että toi ylempi kuva on lavastettu. Ei noita muscle-uppeja voi tehdä hymyssä suin. Tai sitten toi mimmi näyttää megahehkeältä myös kyykätessään jollain kolmellasadalla tai mitä tollaset ihmenaiset nyt kyykkääkään :D

nansk

No toivon syvästi, koska jos se olisi aito, en ehkä koskaan enää uskaltaisi mennä salille siinä pelossa, että siellä olisi tuon näköisiä mimmejä tekemässä kolme kertaa rankempia juttuja :D:D

Miia_pau
Kolmas linja

Camille Leblanc-Bazinet on ihmenainen. Oon joskus kattonut sen jotain skabavideoita, ja kyllä se on aika hehkeä myös kyykätessään. On se ihana. Onneks yo-liikunnan punttiksella ei näy tollasia, vaan kaikki kyykkäävät tai mavea tekevät naiset (olemme vähemmistössä) on rehellisiä hikinaamaisia pulliaisia :D

Ilmoittauduin CrossFit Helsingin "ensimmäinen kokeilu on ilmainen" -treeneihin. Ehkä miustakin sit tulee tommonen. Tai sit ei.

Lotta Katariina
Pumpui

Miia: milloin meet? Mie voisin tulla kans! Ollaan yhdessä hehkeitä ja säkenöiviä sit!

Miia_pau
Kolmas linja

Meen Maijan kans la 5. toukokuuta, se  oli ensimmäinen mihin ylipäänsä mahtui. Ja se on klo 9 aamulla, joten mahdollisuudet hehkeältä näyttämiseen on aika lähellä nollaa. Mut jos hengissä selvii niin hyvä :D Liity toki joukkoon hurjaan!

Lotta Katariina
Pumpui

Noni, ilmoittauduttu on! Pelkään vaan että hurahdan vielä siihenkin, ei aika riitä näihinkään harrasteisiin mitä tällä hetkellä on:D

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.