Katkelmia kahdelta viikonlopulta

Pumpui

Kiirettä on pitänyt niin, että päässä surisee. Ajatukset ovat olleet pitkälti työssä (ja ehkä vähän seuraelämässä), eikä aikaa treenaamiseen ja kirjoittamiseen ole tuntunut löytyvän tarpeeksi. Siksi summaankin kahden viikonlopun tapahtumia kuvakavalkadiin:

Viime lauantaina Lilyn tyylibloggaajat stailasivat ihmisiä Kampin kauppakeskuksessa. Lähdin Cybershopille tapaamaan stylistinä toiminutta Ite puin -Tiitiä ja Onnenpäivä-A.Sinivaaraa. Kuinka mukavaa olikaan vihdoin nähdä nämä mainiot tyypit kasvokkain! Bloggaamisen parhaita puolia on kyllä ehdottomasti ollut mahtaviin ihmisiin tutustuminen. Tiiti löi meille ykköset ylle - ja me rupesimme tietenkin pullistelemaan. On kyllä komeat muskelit tuolla meidän Amerikan-ystävällämme!

Kävin myös piipahtamassa Fashion & Fitness -tapahtumassa. Mikäköhän minuun on mennyt, olin korkkarit jalassa jo toista kertaa viikon sisään!

Perjantain vietin järjestyksenvalvontahommissa Korkeasaaren Kissojen yössä. Mahtavan mukavaa oli taas kerran. Mölli-leijona paheksui syvästi sitä, että tiikeri sai ruokaa monta tuntia ennen savannin asukkaita. Ensi perjantaina on toinen Kissojen yö, jos et tämänkertaiseen päässyt!

Eilen kävin crossfit-kavereiden kanssa syömässä kilon painoiset purilaiset. Tai siis yritykseksi se omalla kohdallani jäi. Viimeistä kolmannesta en saanut enää alas millään. Hatunnosto Tomille, Benille ja Siljalle, jotka hotkivat koko möhkäleen!

Tänään kävin nöyryyttämässä itseäni reggaeton-tunnilla. Tästä kokemuksesta lisää sitten huomenna! Videota emme valitettavasti kehdanneet ottaa, joten joudutte tyytymään still-kuviin ahteriaan sheikkaavasta pökkelöstä!

Ensi viikolla onneksi duunikiireet hellittävät, joten päästään taas itse asian, eli treenaamisen ja bloggaamisen, äärelle.

Kommentit

tiiti
ite puin

Toi posekuva on niiiiin mahtava :D Huippua, kun kävitte moikkaamassa ja tylleilemässä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.