Kävinkö lomalla ollenkaan?

Pumpui

Sortteerasin tänään reissukuvia järjestykseen. Miten voi olla, että jo nyt, vajaa neljä vuorokautta kotona oltuani, tuntuu että matkasta on ikuisuus?

Paluu arkeen ei sujunut yhtään niin pehmeästi kuin olisin toivonut. Saavuin kotiin sunnuntaiyönä ja kampesin itseni heti aamulla töihin orastavasta flunssasta huolimatta. Sitten pamahdinkin kunnolla kipeäksi ja makasin vuoteenomana pari päivää. Työt ehtivät saikun aikana kasaantua, ja jo tänään huomasin haaveilevani uudesta irtiotosta. Tai edes siitä, että pääsisi kunnolla treenaamaan.

Onneksi lomakuvat toivat myös hyviä fiiliksiä. Että minäkö tuossa olen, auringossa! Reissu sujui erinomaisen sujuvasti ja rentouttavissa merkeissä. Hienoja luontokappaleita jättiläissimpukoista ja kirkkaanvärisistä kaloista vesipuhveleihin, uusia ystäviä, kylmiä oluita ja mielenkiintoisia kokemuksia. Hienojen muistojen ja kivan brunan lisäksi matkailu lisää kotona olemisen iloa ja tuo uutta intoa treenaamiseen. Kunhan köhä saadaan pois, alkaa sellainen superjumppa, että oksat pois!

 

Kommentit

Nina Enroth

Tervetuloa takaisin :) Mulle ei ainakaan vielä iskenyt tuo lomaflunssa, tämä pikku räkäisyys on pelkkää ilmastointiköhää ja menee hetkessä ohi. Näin on päätetty.

Lotta Katariina
Pumpui

Kiitoksia! Oliko Malesiassa mukavaa?

Mäkin olin koko eeppisen paluulentomatkan sitä mieltä, että koneellinen ilmastointi ja suurkaupungin saasteet olivat syypäitä siihen, että hengityselimiin sattuu, mutta paukahti kuume saman tien kun töihin pääsin. Mä tosin olenkin lomanjälkeisen sairastamisen erikoisnainen :D

Nina Enroth

Malesiassa mukavaa, kyllä. KL:ssä oikeinkin, Pangkorilla ei ihan niin. Mutta hyvä reissu anyway. Tässä jälkipyykit. Hyvä, että sun kondis on jo parempi, kuka noita tauteja jaksaa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.