Kehitystä se on hidaskin kehitys

Pumpui

Välillä on kyllä mahtavaa saada palautetta. Kuten tänään, kun valmentaja sanoi kyykkytekniikkani parantuneen tuntuvasti.

Että tuntuikin hyvältä kuulla edistyneensä, ja vielä luotettavasta lähteestä! Välillä kun tuntuu, ettei näin vanha koira enää opi uusia temppuja, saatika voimistu. Treenitoveri T. kerran tuumi, että toinen vuosi crossfitissä on se pahin. Kehitystä ei alun nousujohteisen käyrän jälkeen meinaa enää tulla, ja kaikki tuntuu entistä turhauttavammalta.

Välillä olen kauhulla ajatellut, että näin se varmasti on. Nyt kun toinen aktiivinen crossfittausvuosi on käynnissä, joutuu kyllä tunnustamaan itselleen, että uusia ennätyksiä ja suuria kehitysaskelia ei tapahdu koko ajan. Silti uskon vakaasti siihen, että kehitystä tapahtuu, se vain pitää osata tunnistaa. Ehkei se ole merkittävissä kilomäärissä, mutta iloa voi toki repiä siitäkin, että kyykkää entistä kauniimmin tai liikkuvuus hiljalleen paranee.

Kuvassa on muuten treenisalillemme johtavat portaat. Noita kolkkoja kauhistuksia tulee ravattua lähes päivittäin kuuden teollisuuskerroksen verran, hissin käyttämisestä kun saattaa napsahtaa rankkua. Viime perjantaina päästiin taas kärsimään kunnolla, kun päivän hikitreeninä oli juosta rappuset alas ja ylös neljästi ja tehdä joka kerta ylös päästessä 20 yleisliikettä. Keuhkoissa poltti ja hiki lensi, mutta sain kun sainkin tehtyä treenin paria sekuntia alle aikarajan. Hyvä suoritus siis sekin. Viikonloppuna ja tänään treeneihin kulkiessa olen kyllä suhtautunut perin nihkeästi noihin kauhujen portaisiin. Kadehdin teitä, joilla sali on maan tasalla. 

Kommentit

FFFifi
Fitness Führer

Noi portaat on kyllä KAUHEAT :D Mutta onneksi siellä oli tsemppausta joka välissä, ainakin silloin kun kävin.

Lotta Katariina
Pumpui

Joo, kannustusta sai niin valmennusportaalta kuin treenikavereilta. Onneksi.

FFFifi
Fitness Führer

Tarkoitin niitä kannustavia lappusia portaikon seinissä, mutta oli se kyllä noinkin :D

Lotta Katariina
Pumpui

Jaa no nyt tajusin. Musta ne enemmänkin kettuilee, hemmetin "Jaksaa jaksaa!" -plakaatit. "Melkein perillä", just joo.

FFFifi
Fitness Führer

Paljon mahdollista, että vaikutelma muuttuu jos niitä joutuu ramppaamaan useaan otteeseen :P Itsehän kiipesin vain kerran ylös :D

Lotta Katariina
Pumpui

Sinne oli tullut uusia kannustuslauseita!

FFFifi
Fitness Führer

Niinpä! Onneksi et ole :D

Mä tunnen aina valtavaa halua liimailla "kävely kohottaa kuntoasi" -tyyppisiä lappuja hisseihin. Joskus sanon sitä ihmisille, joiden näen menevän hissiin. Alkavat aina selittää jotain, kuinka on lonkka hajalla tms. o_O

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.