Kesäsuunnitelmia

Pumpui

Kesälomalla ollaan! Keli ei ole kovin kesäinen, mutta se ei menoa haittaa. Neljä viikkoa olisi aikaa rentoutua ja puuhastella. Melkoista aktiviteettikavalkadia on luvassa, sillä puolivahingossa olen saanut ympättyä kalenteriin melkoisen monta liikunnallista puuhaa. Pidän kuukauden tauon crossfitistä, mikä tuntuu kummalliselta ja vähän haikealta, mutta tekee varmasti niin päälle kuin kropalle hyvää tuoda variaatiota treeneihin. 

Ensimmäisen lomaviikon vietän Helsingissä. Tällä viikolla on tarkoitus säheltää mitä kummallisempia aktiviteetteja. Eilen vielä kävin hikoilemassa CrossFit Central Helsingillä, mutta tästä päivästä alkaen on tarkoitus viipottaa sekalaisen urheiluohjelman parissa. Tänään pelataan taas futista, huomenna menen tutustumaan mystiseen ja ainakin ennakolta hilpeyttä herättävään asiaan nimeltä dancehall-akrobatia (I kid you not), loppuviikolle olen suunnitellut painimista ja maastojuoksua. Ohjenuorana on nauttia vapaa-ajasta ja antaa kropalle vaihtelevaa ärsykettä lukemisen, syömisen ja hengailun lomassa.

Toinen lomaviikko menee Konan selässä istuen, sillä lähden toveri Miian kanssa kiertämään vajaaksi viikoksi etelänaapuria fillarilla. Olen nyt jo täpinöissäni reissusta ja siitä, kuinka siistiä on heittää vaatteet pyörälaukkuihin ja teltta tarakalle ja lähteä liikkeelle. Viime vuonna poljimme Helsingistä Lappeenrantaan, fiiliksiä tuosta reissusta voi lukea täältä. Yritän matkan päältä päivittää tunnelmia ainakin Instagramiin ja kirjoittaa raporttia reissusta heti kun palaan. 

Sitten onkin muutama päivä aikaa lepuuttaa jalkoja ja pestä pyykkiä, ennen kuin tie kutsuu taas. Tällä kertaa suuntana on Pohjois-Italian vuoristo, jossa juhlitaan allekirjoittaneen kolmikymppisiä ja tetsataan rinteitä eestaas jalkapatikassa ja varmaan myös fillarilla. Ja istutaan porealtaassa juomassa skumppaa, ettei liian urheilulliseksi mene. Sitten onkin vielä yksi viikko lomaa, jonka viettänen Kaakkois-Suomessa sukuloimassa ja perinteisissä kesäpuuhissa.

Siinähän ne neljä viikkoa vierähtänevät mukavasti. Vielä kun ehtisi jossain välissä mökille ja pääsisi toteuttamaan pitkäaikaisen kesähaaveen eli veneilyn. Suorittajaluonne kun olen, tekee mieli luoda aina hervottoman pitkä to do -lista, jonka ruksimisesta sitten stressata pitkin lomaa. Tänä vuonna ajattelin pitäytyä isoissa linjoissa ja nauttia siitä, että on aikaa ja mahdollisuuksia vaikka vain sitten nukkua kymmenen tunnin yöunia ja siihen päälle tunnin päikkäreitä - kuten tänään.

Mitenkäs te, rakkaat lukijat? Mitä te teette kesällä? Pitäydyttekö treeniregiimissänne, kikkailetteko menemään minun tavoin mitä sattuu, vai jätättekö jumpat suosiolla jumppaamatta kesän aikana?

 

Kuvat nappasi rakas ystäväni, multitalentti Jukka Hurme kevään helleaallon aikana. Kuvissa esiintyvät shortsit, paidan ja juoksutakin sain Helly Hansenilta ja ehkä maailman parhaat kengät, Skora Coret, sain yhteistyön merkeissä Fysiomyynniltä

Kommentit

Suvi K.
Sisunainen

Mä kirjottelin jo aikasemmin kesän to do -listaa, mutta yleisesti ottaen olen sitä mieltä että kesä on just hyvää aikaa treenaamiseen - lomalla ehtii eikä edes tarvii vaihtaa jumppatrikoita toppahousuihin salilta lähtiessä. :) Hyvällä säällä on toki kiva harrastaa ulkolajeja, mutta näillä vesisateilla oon tyytynyt lähinnä punttien nosteluun ja crossfitiin. Vaan perjantaina ois suunta kohti etelää ja saaristoa. 

Zarza (Ei varmistettu) https://twitter.com/sarsimus

Mä lomailen nyt kolmatta ja tällä erää viimeistä viikkoa. Lomasäät on ollut aikamoista Suomen Kesää, mutta turha siitä on ahdistua. Kirjoittelin itselleni listan, mitä lomalla olis kiva tehdä, mutta toteutumatta jäi suurelta osin, kun lista sisälsi aika paljon ulkoaktiviteetteja. Samapa tuo! Itse asiassa on ollut tosi rentouttavaa olla vaan kotona ja puuhastella omiaan. Olen opiskellut omatoimisesti ja osallistunut yhdelle verkkokurssille, mikä on ollut tosi jees ja sellaista mukavaa tekemistä huonoille säille. Opettelin myös seisomaan päälläni – uudet taidot on aina jees :D

Mä olen myös pitänyt vähän taukoa normaalista treenirutiinistani, ja tulipa tuohon myös viikon tauko silmäleikkauksen vuoksi. Tekee kyllä ihan hyvää, etenkin kun jossain vaiheessa huomasin palautumisen kanssa olevan vähän niin ja näin.

Rentouttavaa lomaa! Kuulostaa hyvältä, älä stressaa liiaksi :)

edgybeauty
Edgy Beauty

Sun loma kuulostaa niin huiman houkuttelevalta, käy kateeksi!

Mulla loma koittaa vasta elokuussa, ja en oo pitkään aikaan ollut näin fiiliksissä lomasta. Tuon kuukauden aikana aion juosta, käydä salilla, tehdä ihan törkeästi mehuja mun uudella mehulingolla ja yksinkertaisesti valvoa myöhään jos siltä tuntuu, juoda viiniä jos siltä tuntuu, tai tehdä oikeastaan mitä vain, kunhan siltä tuntuu.

sinisiipi
Seikkailu Aasiassa

Opiskelijan kesäloma on töitä, mutta siitä huolimatta otan treenaamisen suhteen kesän ajan vähän vapaammin. Äsken kahvakuulailtiin viereisessä puistossa ja sekös vasta oli mukavaa! Lisäksi fillaroin töihin, joten viikossa voi tulla ajokilometrejä yli sata. En halua pakottaa itteäni kesällä salille, jos sää on mainio, mutta on sielläkin jokunen kerta tullut käytyä :) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.