Ketkä voittivatkaan Crossfit-kirjan?

Pumpui

Crossfit-kirjat on nyt arvottu! Kolme onnekasta voittajaa olivat...

nimimerkki NoobaX, joka haluaa vetää ensi vuonna yhden leuan (erinomainen tavoite, kyllä se siitä!), Mimmiina, joka haluaa ylläpitää säännöllistä salillakäymisrytmiä sekä nimimerkki Tepa, jonka treenitavoitteet menivät uusiksi hiljattain auto-onnettomuuden myötä (mielettömästi tsemppiä!). 

Onnea voittajille, teille on lähtenyt sähköpostia. Ja iso kiitos kaikille osallistuneille, oli kiva kuulla millaisia tavoitteita teillä oli ensi vuodelle. Ja tehän toki kaikki kipitätte kirjakaupan kautta kotiin treeneistä ensi kerralla, eikös?

Omista tulevaisuuden tavoitteistani lisää tarkemmin lähempänä vuodenvaihdetta. Mutta tänään ainakin tuntui siltä, että yksi tärkeimmistä tavoitteista on kippamalla tehdyn leuanvedon hallitseminen niin, että sitä voisi käyttää treeneissä eikä enää tarvitsisi skaalata. Lähellä ollaan, mutta ei vielä kuitenkaan perillä. Ja narukäsiin sekä selkään lisää voimaa myös, tietenkin! Tänään oli varsinainen maanantaiolo, sillä skippasin eiliset treenit ja tein ekan rääkin vasta tänään. Jostain syystä soutua sisältävät treenit ovat minulle kauhistus. Soutaminen saa pääni jotenkin ihan sekaisin, ja kaikkein kummallisimmat kommellukseni olen tehnyt aina treeneissä, joissa soudetaan (terkkuja vaan valmentajalle). Siihen kun lisää päälle vielä leukoja ja varpaat tankoon -liikkeitä, niin on käsivarret ja nuppi melkoista hyytelöä. Pitänee ottaa soutusiedätys mukaan ensi vuoden tavoitelistalle!

//Arvonta toteutettu yhteistyössä Kustannusosakeyhtiö Nemon kanssa.//

Share

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Onnea voittajille! Sen verran alkoi itseä kiinnostaa tuo kirja että taidan laittaa toivelistalle :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.