Kiitos, ruotsalaiset

Pumpui

On monta syytä rakastaa ruotsalaisia, ja suurin niistä on se, että he ratkaisevat elämän pieniä pulmia puolestamme. Tällä kertaa täydellisen reissukassin muodossa.

Fjällrävenin Totepack No. 1 -laukun toisen olkahihnan saa vedettyä repun olkaimiksi, ja kas, kauniista käsilaukusta tuli käytännöllinen reppu!

Dynamiitti, Nicorette, Celsius-asteet. Ikea, Clas Ohlson, Fjällräven. Ruotsalaiset ovat tehneet paljon toimivaa ja käytännöllistä tähän maailmaan. Kun ihmisellä on ongelma, on ruotsalaisella siihen ratkaisu, oli se sitten puhalluslamppu, tetra pak -tölkki tahi kolmepisteturvavyö.

Ja kun Lotta tarvitsee kuukauden mittaista, monta maata, kaupunkia ja maaseutukohdetta sisältävälle kesäretkelleen kassin, on ruotsalaisella sellainenkin valmiina.

Fjällrävenin uutuuslaukku Totepack No 1 ratkaisee käytännössä kaikki reissun kanto-ongelmat. Kaupungissa ja rinkka selässä paikasta toiseen kulkiessa veskaa voi kanniskella sievistä nahkahantaakeista tai heittää olalle. Ja kun on tarve tehdä päiväretkiä, pyöräillä tai vaikka vähän trekkailla, saa taimmaisesta olkahihnasta säädettyä repun olkaimet. Ja mikä parasta, veska on vielä kauniskin. Suurin piirtein ydintuhonkestävästä G1000-ihmekankaasta valmistettua kassia kehtaa mielihyvin kanniskella pitkin Eurooppaa.

Kiitos siis, arvon ruotsalaiset. Ja vähän myös kiitos Benille ja Jerrylle Amerikkaan, Ruotsissa ei sentään tehdä yhtä hyvää jäätelöä kuin teillä.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.