Kremppa pois rullaten

Pumpui

Rullaati rullaa. Olikohan tämän päivän ostos sitten osoitus siitä, että vihaan vai rakastan ruumistani? Hankin vihdoin kotiin foam rollerin, tietenkin sinä päivänä kun reidet ovat erityisen kipeät.

Foam roller, suomeksi ilmeisesti pilatesrulla, on melkoisen näppärä väline kehonhuoltoon. Oman kropan painoa ja rullaa käyttäen pystyy vatkaamaan lihaksiaan auki mitä moninaisimmin - ja halutessa kivuliain - keinoin.

Olen jo pitkään kiroillut rullien järkyttävää kokoa ja värivalikoimaa. Löysin vihdoinkin Anttilasta Gymstickin 45-senttisen mustan rullan, jonka pystyy piilottamaan vaikka tv-tason taakse sisustusta pilaamasta. Eikä hintakaan ollut paha, 19,90 € alennuksessa. Meidän crossfit-salilla rullaillaan usein kovilla muoviputkilla, mutta kotinöösinä halusin hieman pehmeämmän vaahtovaihtoehdon.

Erityisen mainio rulla on jalka- ja selkälihasten jumien aukaisemisessa. Hyviä rullausvinkkejä (ja paljon hyvää kehonhuolto-ohjetta muutenkin) löytyy Pakkotoiston oppaasta!

Tein toisenkin hyvän hankinnan tänään: kuvan räikeän pinkki paita löytyi H&M:n sporttivalikoimista. Melkoisen pitkälle on menty, kun Musta Makkarankuori nähdään värikkäissä tamineissa!

Kommentit

Nina Enroth

Mä pistin nyt omani tilaukseen. Ohjevideoita voi muuten tsiigata täältä - sivun alareunasta. Aion myös tarttua haasteeseen näin nuhapäivän kunniaksi. Aukesko ne reidet, muuten?

FFFifi
Fitness Führer

Mun oli myös pakko ostaa tuo musta, vaikka se oli tyyriimpi kuin vihreä...vihreän tunkisin aina sohvan alle ja sinne se sitten jäisi.

Lotta Katariina
Pumpui

Nina: Aukesi ainakin vähän, ei ollut yhtään niin tuskaista elo enää tänään.

FFFifi: Ajatteleekohan noiden suunnittelijat, että kaikki haluaa psykedeelisiä värejä? :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.