Kun aikuinen harrastaa

Pumpui

Aikuisena olo parasta. Ja vielä parempaa on olla harrastava aikuinen. Muun muassa seuraavista viidestä, pinnallisesta ja syvällisestä syystä:1. Aikuisena ei välitä siltä miltä näyttää. Ainakaan niin paljoa. Kehtaa vetää jumpassa ja painissa naama hikisenä.

2. Aikuisena ei tarvitse miettiä sosiaalista asemaansa. Jumppasalin saunassa voi jutella kenelle tahansa. Harrastuksissa voi huoletta ystävystyä muiden kanssa. Liiallinen hölöttäminen voi tuoda eksentrikon maineen, mutta miksi siitä välittäisi, kun kerta on aikuinen.

3. Aikuisena osaa asettaa asiat mittasuhteeseen. Ai meni kärrynpyörä kirjaimellisesti perseelleen? Ihan sama. Erityispropsit lapsia synnyttäneille naisille, heillä on kremppamittakaavaa vaikka muille jakaa.

4. Aikuisena osaa kärsivällisesti kantaa naurettavan kokoista jumppakassia. Se vain on fakta, että suihkussa ja suihkun jälkeen tarvitaan arviolta sataa eri putelia. Ne vain on kiltisti kannettava mukana.

5. Aikuisena ei ole riippuvainen vertaistensa hyväksynnästä. Harrastuksensa voi valita ihan itse, ei sen mukaan mitä kaverit harrastavat. Noloja harrastuksia ei enää ole, saa ihan vapaasti tanhuta, painia tai bofferoida.

Oletteko samaa mieltä? Oliko harrastaminen parempaa teininä vai myöhemmällä iällä?

Kommentit

tiiti
ite puin

Totta, lisäksi aikuisena vanhempasi eivät voi pakottaa sinua harrastamaan jotain vain "koska pääset sinne itse pyörällä". Ei siis sillä, että minulla olisi traumoja. Tai että vain paikallinen kuulantyöntöseura olisi ollut noin lähellä.

Lotta Katariina
Pumpui

Eikä tarvitse ruinata kyytiä tai bussirahaa kun harrastukseen on pitkä matka ja taivaalta sataa pikku-ukkoja.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Kaikki aikuisena olemisessa on parasta siksi, että ei tarvitse jos ei halua.

Lotta Katariina
Pumpui

Kuten eräs tuttu joskus totesi: aikuisuus on sitä, että saa valvoa niin pitkään kuin haluaa, mutta ei halua :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.