Kun crossfittaaja on treffeillä, osa 2

Pumpui

Kävin taas treffeillä. Koska en suostu miesten takia treeniregiimistäni luistamaan, sovin tällit heti harjoitusten jälkeen. Siinä sitten tukka suihkun jäljiltä märkänä, jälkihikisenä ja supernälkäisenä virkoin ruokaa suuhun lappaessa:

"Tuntuupa kummalliselta, kun mulla ei ole ollenkaan rintsikoita. Unohdin pakata treenirintsikat ja sitten piti valita treenaanko normaaleissa tissiliiveissä vai ilman mitään. Niin nyt mulla ei sitten ole rintsikoita kun ne on ihan hikiset."

Hienosti tehty, Lotta, hienosti tehty. Liivittömyyden tilaa ei nimittäin olisi edes huomannut, kun rynnästä ei ole kovinkaan paljoa suotu (ja sekin vähä mitä on tuntuu katoavan treenin myötä) ja päällä oli paksu muumuu-mallin neule (joo, treffivaate par excellence, tiedetään). 

ps. Myös ensimmäisestä Kun crossfittaaja on treffeillä -postauksesta tutut käsinahat tekivät paluun. Sanoin, kämmeniäni näyttäen, "kato miten hirveät nämä mun kädet on". Stay classy! Tällä menolla meikkis on sinkku ikuisesti ja treffikämmeistä tulee varsinainen postaussarja. 

Kommentit

Suvi K.
Sisunainen

Mainitsinko jo että voisit lähteä treffeille mun kanssa? :D

jyrik (Ei varmistettu) http://www.luonnoskirja.net/

Vähästäpä säikähtävät. :D

--- (Ei varmistettu)

no mitäpä sitä valehtelemaan

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä kyllä lähtisin sun kanssa treffeille! : D

Lotta Katariina
Pumpui

jesh, saispa ainakin lisää kerrottavaa :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.