Kun crossfittaaja on treffeillä, osa 3

Pumpui

Pahoittelut, kamut. Lupailin eilen että kohta päästään takaisin sporttiasioiden pariin, mutta vielä joudutte hetken odottamaan, tavallaan. Halusin nimittäin täydentää tämän Kun crossfittaaja on treffeillä -postaussarjan trilogiaksi (osat 1 ja 2 linkkien takana). 

Sitä luulisi, että jopa kaltaiseni "ei paska pöyhien parane" -kauneusregiimin kannattaja tälläytyisi, kun on menossa treffeille hirmuisen kivan ja kiinnostavan miehen kanssa. Vaan sitten tuli treenaaminen tielle. Kävimme crossfit-salin väen kanssa painimassa puolitoista tuntia Tempaus-areenalla, ja jumpat kestivät pidempään kuin suunniteltu, mikä tietenkin tarkoitti hirveää kiirettä myös ehostautumisosastolla ennen tällejä. Ja jos olette ikinä puolitoista tuntia könynneet pitkin tatamia tai muuten jumpanneet itsenne puolikuoliaaksi, tiedätte millainen jälkihien määrä suihkusta tullessa iskee päälle.

Herrasmies kun on, herra X saapui hakemaan minua kotoa jämptisti sovittuun aikaan. Heti alkajaisiksi, olisinkohan edes tajunnut moikata ensin, tokaisin osapuilleen, "Sori, en ehtinyt kuivata tukkaa kun tuli kiire. Ja sit olis tullut kuitenkin ihan järkyttävä jälkihiki niin tukka olis sitten hiestä märkä eikä vedestä. Mutta on mulla kyllä kauhea jälkihiki nyttenkin."

Jälkihiki. Mikä keskustelunavaus. 

Arvaatte varmaan, että rukkaset tuli. Ei varmaankaan jälkihien takia tai koska en osaa olla viekoitteleva*, vaan ihan muista, oikeammista syistä. Silti ei auta kuin miettiä, mahtaisiko sitä päästä vaikka neljänsille tai viidensille treffeille asti, jos ei puhuisi käsinahkoista ja jälkihiestä ja ryntäisi tukka märkänä ja terve puna poskilla (lue: naama tomaatinpunaisena) suoraan jumpalta tälleille? Ymmärtäähän toinen urheiluhullu toista, mutta ehkä silti voisi vähän yrittää esittää koherentimpaa kuin onkaan, edes ihan aluksi.

Tai edes sopia tärskyt lepopäiville. Ettei tarvitsisi puhua siitä jähistä heti kärkeen.

*Tämä on vielä pakko jakaa. Juttelin samaisen herra X:n kanssa eräiden treffiemme välissä Facebookissa. Tämä tapahtui juuri Box Battlen alla ja tuskailin, että pitäisi valita tuomarihommiin urheiluhousut, jotka päällä kehtaisi sitten kyykistellä ja kipittää telkkarissakin. Tuli puhe ahteria imartelevista pöksyistä, ja lopulta keksin mitkä housut voisin laittaa. Siihen mies virkkoi "Millaiset? Näytä ;)" 

Ilmiselväähän se, mitä tällä haetaan. Ja mitä tekee allekirjoittanut? Näppää seuraavanlaisen kuvan:

Flirttailu, I knowz it!

 

Kommentit

Suvi K.
Sisunainen

Voi kulta oot ihana! :D

Mutta älä huoli, mä en pääse ees treffeille asti koska mulla ei riitä sen vertaa sosiaalista silmää, että tajuisin millon joku on kiinnostunut ja millon ei. :P

Lotta Katariina
Pumpui

Voi kiitos :D 

Lämmin Tinder-suositus, ennen sinne menemistä mä olin ollut ehkä kolmilla treffeillä koko elämäni aikana. Siellä ei tarvi arvuutella niin paljoa :D

Lotta Katariina
Pumpui

Hah, Tinderistä oli siis aidosti hyötyä!

ps. Miksen mä oo törmännyt siellä söpöihin lääkäreihin, kysynpä vaan.

Hymyileoletupea

:) hah hah hah - nää sun deittijutut on hulvattomia :) ja tuo kuva - totaalirepeäminen. Tsemppiä neljänsille deiteille :) itse venailen kutsua niille ekoille ja odotan vaan kauhulla mitä vastaavia sammakoita omasta suusta pääsee. Tilannetaju, kun sattuu välillä olemaan mullakin vähän sellasta jälkijättöistä..... :) 

Lotta Katariina
Pumpui

Jännä kuinka sitä jälkikäteen aina hoksaa miten olisi voinut käyttäytyä vähän koherentimmin :D

Tältä tyypiltä tuli rukkaset, pitää toivoa että jonkun kanssa pääsis vaikka niille neljänsille :)

Nii
En vaihtais sekuntiakaan

Totaalinen hajoaminen tolle kuvalle :D Luojan kiitos mun ei tartte käydä treffeillä. Mies hoiti meidänkin ekoilla treffeillä tän sanomitäajattelet- puolen: leffassa romanttinen, söpö kohtaus, minä oon juuri ottamaisillani miestä kädestä kiinni kun tämä kumartuu ja kuiskaa: "HYI miten ällöä". :D

Lotta Katariina
Pumpui

Ahhah, mahtavaa! :D

kalkukahvit (Ei varmistettu)

Hahahaha MAHTAVA kuva!! Kohtalotoveri :D

edgybeauty
Edgy Beauty

Mahtavaa :D Mä oon niin samanlainen tässä asiassa, etenkin jos joku suoraan flirttaa, ei mitään toivoa että pistäisin samalla mitalla takaisin vaan teen juurikin jonkun vastaavanlaisen jutun kun tuo sun housukuva :D Mutta toisaalta, nappasin tällä mun sähläyksellä hyvän miekkosen ja pari muutakin on diggaillu että ei se nyt välttämättä huono juttu sitten oo, kyllä se sullekkin sieltä napahtaa kun on napahtaakseen!

Lotta Katariina
Pumpui

Hyvä tietää että tötöilyllä ja sähläykselläkin voi napata! Ehkä sitä joku päivä löytyy joku joka arvostaa sitä että ei lähetäkään itsestään belfieitä vaan urpoilukuvia :D

Lotta Katariina
Pumpui

Sain kaverilta tänään viestin:

"kunnon hörönaurut tosta sun blogin kuvasta kesken puhelinkonffan. oot huikee. tekee mieli ihan silitellä sun päätä kun vaikutat niin avuttomalta ihmissuhteissa <3"

:D

Toimitus
Toimitus

Flirttikuvien aatelia! You rule, girl!

lalla a paris

Hahhahah mahtavaa! Toi kuva voittaa kyllä belfiet mennen tullen. ;) Pitää vaan löytää ne oikeat ihmiset jotka arvostavat omaa hölmöilymeininkiä! Ja btw muuten hyvää tuomarointia Box Battlessä, tunnistin sut ihan vallan katsomosta asti. 

Lotta Katariina
Pumpui

Kiitos! Oli kivaa tuomaroida kyllä, vaikka jännittikin aluksi ihan hitosti :)

lalla a paris

Uskon! Juteltiin just kavereiden kanssa katsomossa et varmaan jännittäis enemmän tuomaroida kuin olla kisaamassa, siinä pitää olla niin hirmu tarkkana koko ajan!

Ivanova (Ei varmistettu)

Aaaaahhahhaaa, toi housukuva!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.