Kun crossfittaaja on treffeillä, osa 4:

Pumpui

Joskus, kun crossifttaaja on treffeillä...

...molemmilla on yhtäläisen ällöt käsinahkat
...maastavedon eri otteet ja ratapyöräilijöiden reidet ovat molemmista mielenkiintoisia puheenaiheita
...molemmilla on ihan tolkuton nälkä
...ensitreffit kestävät puolitoista vuorokautta.

En ole koskaan saanut yhtä paljon postaustoiveita samasta aiheesta kuin nyt. Niin kommenteissa, sähköpostitse kuin Pumpuin some-kanavissa (tykkääthän meikästä myös Instagramissa ja Facebookissa jo? Twitterissä enemmän työ- ja härpätinasiaa) on kyselty, että sulla on joku mies ja miksi meille ei ole kerrottu siitä mitään

No mikäs minä olen teiltä mitään kieltämään. Viime vuoden treffitötöilyjen (osat 1, 2 ja 3 täällä) jälkeen olin aivan valmis pistämään treffailu-muumuun naulaan ja unohtamaan koko homman. Sitten marraskuussa tuli puhetta painonnostokengistä erään tyypin kanssa ja sitten päätettiinkin mennä treffeille. Ja tässä sitä ollaan.

Esittelyssä mysteerimies eli koiramies eli Aki, joka saksanpaimenkoiransa Ukin kanssa tupsahti elämääni yllättäen ja on ottanut sieltä melkoisen tukevan sijan. Meitä yhdistää paitsi pohjaton himo hampurilaisiin, samanlaiset kiinnostuksenkohteet myös palava innostus urheilemiseen. Toisilla treffeillä juoksimme kilpaa Malminkartanon jätemäen portaita. Olemme käyneet uimassa, juoksemassa kahdestaan ja koiran kanssa, puntilla ja jos vaikka mitä. Ja syöneet, paljon. Annetaan Akin kertoa muutama asia itsestään: 

Millainen on urheilutaustasi?

Sekalainen. Mistä asti tätä pitää käydä läpi? Junnuna pelasin kiekkoa ja kävin puntilla. Intin jälkeen en tehnyt kymmeneen vuoteen mitään. 2010 rupesin jälleen urheilemaan, oikeastaan nollasta. Siitä lähtien olen harrastanut triathlonia ja käynyt puntilla siinä sivussa. Nyt olen treenannut myös vähän crossfitiä.

Mistä urheilusaavutuksestasi olet eniten ylpeä?

Siitä, että aloitin urheilun ylipääntä uudestaan. Triathlonin olympiamatka (1,5 km uintia, 40 km pyöräilyä ja 10 km juoksua) meni aikaan 2 tuntia 21 minuuttia.

Mikä on seuraava treenitavoitteesi?

Mitä tähän uskaltaa sanoa? Vaikka sadan kilon rinnalleveto ja työntö.

Oletko kilpailuhenkinen?

Erittäin.

Kumpi on parempi urheilussa, sinä vai Lotta?

Minä.*


*Bloggaajan huomautus: Ei pidä paikkaansa. Olen voittanut mm. Maltsun portaissa, ja burpeekisassa jäin jälkeen vain 10 sekuntia. Ei sillä että meillä laskettaisiin. 

Share

Kommentit

tiiti
ite puin

Aww <3

iltapala (Ei varmistettu)

järkevää

Nii
En vaihtais sekuntiakaan

Olipa ihana postaus :)

kao kao
Kao Kao

oi <3

Lemmi (Ei varmistettu) http://turkooseja.blogspot.fi/

Awwws ihanaa! &lt;3

Mää arvasin kun näin teiät expoilla söpösti yhdessä lakua puputtaen ;D

Lotta Katariina
Pumpui

Apua, en mä ole mikään julkisilla paikoilla söpöilijä, enhän :DD

Heheh, kunhan hupsuttelin :) Söpöksi mulle riitti samanaikainen lakujen syöminen ja se että arvelin kyseessä olevan the koiramies.

Lotta Katariina
Pumpui

No hyvä. Lakut ja koiramiehen myönnän :D

Koiramiehen koirastakin voi laittaa lisää kuvia! <3

Lotta Katariina
Pumpui

Pistetään mieleen! Ainakin Instagramissa koira esiintyy aika usein :)

Kommentoi