Kunnon joululahjat

Pumpui

Unohda Budapest-rasiat, paitulit ja parranajokoneet! Pumpuin suuresta joulahjavinkkilistauksesta löytyy liuta paremman fiiliksen ja pienemmän  vyötärönympäryksen lahjoja.

Valkee-kirkasvalokuulokkeet

Mitä? Kirkasvalohoitoa kätevästi ja sisustusystävällisemmin suoraan korvakanavaan! Omat luottokaamosväsymyksenpoistajani.

Kenelle? Aamuäreälle kumppanille

Mistä? Apteekeista, tavarataloista, valkee.comista

 

Pilatesrulla

Mitä? Foam rollerinakin tunnettu pötkylä näyttää harmittomalta mutta auttaa tehokkaasti lihasjumeihin ja aiheuttaa kivun- ja nautinnonkiljahduksia.

Kenelle? Kipua kestävälle pökkelölle.

Mistä? Esimerkiksi Kuntokauppa.fi:stä, urheilukaupoista

 

Iso-Arskan elämäntarina

Mitä? Arnold Schwarzeneggerin omaelämäkerrassa käydään läpi itävaltalaisihmeen hämmästyttävät vaiheet pikkukylän bodarista mr. Olympiaksi, Hollywood-tähdeksi ja kuvernaattoriksi.

Kenelle? Arska-fanille ja elämäkertojen ystävälle. Erinomaisen superpaketin teet tästä kirjasta ja Arnoldin Pumping Iron -dvd:stä.

Mistä? Kirjakaupasta

 

Sykemittari

Mitä? Suunto M2 -sykemittari näyttää ajan, liikunnan keston ja kuluneet kalorit.

Kenelle? Lisämotivaatiota kaipaavalle jumpparille ja harrastelijajuoksijalle.

Mistä? Suunnon nettisivuilta, urheilukaupoista

 

 

Aineettomat lahjat:

Salikortti. Viime  vuoden gallupin perusteella salikortti on toivottu lahja eikä vihje siitä, että lahjan vastaanottoja on läski vätys. Samalla voi luvata treeniseuraa ja -opastusta.

Uusi harrastus. Ilmoita kaveri haaveilemalleen alkeiskurssille. Sain viime vuonna ihan parhaan lahjan: laatikon, johon oli taiteltu brassijujutsu-gin vyö ja hieman kryptinen lappu, jossa kerrottiin missä pitää olla ja monelta.

 

Ensi viikolla listaan myös asioita, jotka toivoisin itse löytäväni kuusen alta! Tai siis palmupuun alta, vietänhän joulun tropiikissa!

 

 

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.