Kunnon joululahjat, osa 2: Rakas joulupukki...

Pumpui

Viime viikolla perehdyttiin hyviin lahjoihin ystäville ja kylänmiehille. Mutta mitä toivoisin itselleni, hyvän mielen ja onnistuneen reissun lisäksi?

Ainakin ehkä pari pehmeää pakettia - ja kovaa suorituskykyä!

Ketterä kamera

Kuten olette saattaneet huomata, olen melkoisen kehno kuvaaja. Yleensä käytän iPhonea suttukuviin ja tarkemman kuvan tarpeessa mies antaa minun ystävällisesti lainata omaa digijärkkäriään, mutta olen alkanut haaveilla pienestä mutta tehokkaasta kamerasta. Nikonin N1  -kamera on pieni, mutta siihen saa erilaisia objektiiveja. Ja on se kyllä söpökin.

 

Tehokas yleiskone

Vaikka mies on meillä päävastuussa ruoanlaitosta ja yleensä käynnistää myös leipomusprojektimme, olen minäkin alkanut haaveilla hienosta yleiskoneesta. Etenkin nyt, kun arviolta sata vuotta vanha tehosekoitin sanoi itsensä irti, olisi hyvä vatkata ja lingota vähän paremmalla pelillä. Kitchen Aidin yleiskone on kyllä hieno.

 

Ohuet treenikengät

Nyt CrossFitiin hurahdettuani olen alkanut himoita uusia treenikenkiä, jotka tarjoaisivat hieman vaimennusta mutta eivät yhtä joustavaa pohjaa kuin juoksukengät. Ja koska olen tunnetusti intohimoinen varusteurheilija, innostun tietenkin lajikohtaisista kamppeistakin. Reebokin Nano 2.0 -tossut ovat erityisesti suunnattu CrossFit-käyttöön.

 

Villasukat

Ihmisellä ei voi koskaan olla liikaa villasukkia. Kun varpaita palelee yleensä läpi kesänkin, kuluu näitä vuodessa useampikin pari.

 

Ja suklaata.

 

Mitä te haluaisitte joulahjaksi? Toivotteko pehmeitä paketteja, aineetonta kivaa vai teknologiaa?

(Ja vielä: Erityishuomautus äidille ja miehelle: tämä ei ole mikään toivelista, ei stressiä!)

 

Kommentit

Noi Reebokin Nanot on kuulemma ihan ok kengät, mutta vielä paremmat CrossFitiin on ilmeisesti Inov-8-merkkiset. Meidän CF-salilla noita Inov-8-malleja näkyy lähes kaikilla pidempään harrastaneilla ja itekin aattelin sellaiset hankkia sitten kun nykyiset Niket sanoo sopimuksensa irti.

Noi F-Litet ja ja Bare-XF:t on suunniteltu nimenomaan CrossFitiin: http://www.inov-8.com/new/global/product-select.asp?L=26&A=Fitness

Saara S.
Saara Sarvas

Hei jos kamera päätyisikin toivelistalle, suosittelisin TODELLA lämpimästi Sonyn NEX F3 -mallia, mkä on bloggaajalle ja treenaajalle ihan täydellinen paketti.

Kuvanlaatu on huippu, objektiivit saa vaihtoon ja mikä parasta - näyttö kääntyy ylös, jolloin itseään kuvatessa ei tarvitse arpoa osuuko kohde kuviin :)

 

sony-nex-f3.jpg

 

Omaan toivelistaan voisi sisältyä perinteiset sukset sekä muutama uusi objektiivi yllä esiteltyyn kameraan!

Lotta Katariina
Pumpui

Saara: kiitos vinkistä! Toihan ois ihan mahtava, ei tarvis ottaa peilin kautta kuvia enää.

Gitla (Ei varmistettu)

Peilin kautta kuvatessa on kyllä se etu, että tulee kokonaan kuvaan, harvalla on riittävän pitkä käsi tai hyvä objektiivi, jotta oma käsivara riittäisi kuvaukseen.

Matkaluisteluterät luistelusuksiin.

Okei, okei. Olin viime vuonna paljon innostuneempi niistä. Eikä luonnonjäät ole kovin hyvät tänä vuonna, koska lumi tuli niin nopeasti ja pakkaset on niin minimaalisia.

Tuo kamera olisi niin huippu, mutta kun omistan jo järkkärin ja pienen pokkarin, niin en oikein voi perustella uutta kameraa edes itselleni.

Sain nastarenkaat fillariin. Jej!!

Haluan myös uudet tossut, siis lenkkarit, ohuehkolla pohjalla. Kun olen lenkkeillyt kevyemmillä tossuilla viime aikoina, en enää jaksaa nostaa jalkojani raskaissa juoksulenkkareissa, joissa on kaikki mahdolliset vaimennukset.

Juoksutrikoot. En tiedä, kehtaanko laittaa niitä päälleni. Silti, tarvitsisin sellaiset. Oliskos olemassa jotain muotoilevia...?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.