Lauantain kovimmat menovinkit

Pumpui

Tänä lauantaina kannattaa olla paitsi Stadissa myös penkkiurheilemassa. Luvassa on nimittäin kaksi hirmuisen kiinnostavaa urheilutapahtumaa.

Päivällä kisataan Espoossa Barona Areenalla crossfit-joukkuekisa Box Battle. Luvassa on jännitystä, lystiä ja huikeita suorituksia koko rahan edestä, kun liuta suomalaisia tiimejä ottaa mittaa toisistaan. Omalta saliltani mukana ovat Team Bobbitt ja Team Harding, ja nähdäänpä allekirjoittanutkin kisatantereella - joskin vain tuomarina. Kyseessä on ensimmäinen isompi tuomarointikeikkani, ja jännittää jo kovasti!

(Sitä en kyllä tiedä, miksi mainosjulisteessa yllä on kuvattu mimmi tekemässä hauiskääntöjä, jotka eivät kyllä kuulu crossfitin perusliikekatalogiin. Ehkä pääsen tuomaroimaan haukkari-amrapia, jaiks.)

Espoosta voikin sitten siirtyä kipin kapin Pasilaan, jossa järjestetään Helsinki Fight Night. Ottelukortista löytyy viisi vapaaottelu- ja kolme thainyrkkeilymatsia. Illan isoin tähti on uutta nostetta hakeva Anton Kuivanen, mutta jännittäviä otteluita on luvassa myös muuten. 

Ja jos naamaanhakkauksen jälkeen vielä jaksaa kemuttaa, järjestetään Teatteri Forumissa Box Battlen viralliset jatkot. Ehkä törmätään myös siellä! 

 

Kommentit

Nii
En vaihtais sekuntiakaan

La klo 16 ja su klo 16 pelataan Tampereella Hakametsän jäähallissa lentopallon miesten Maailmanliigaa, Suomi-Australia! Sinne siis jos ei Helsinkiin asti pääse :) Itse joudun tyytymään telkkariversioon, kiitos jäätävien välimatkojen.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.