Lauantain triplatreeni

Pumpui

Viikonloppu on ehkä ihmisen parasta aikaa. Kerrankin ehtii nauttia kotinsa rauhasta ja kauniista luonnosta - ja treenata siinä samalla. Suunnittelematon lauantaipuuhastelu eskaloitui tehokkaaksi kolmoistreeniksi, joka kuritti kroppaa niin kotona kuin Keskuspuistossa.

Nappasin töistä mukaan testaukseen XBoxin ja Nike+ Kinect training -jumppapelin. En ole minkään valtakunnan kotijumppaaja, mutta oli ihan hauskaa häärätä pikseliukon käskyjä noudattaen ja erilaisia haastetreenejä tehden. Repertuaariin kuului niin klassisia kehonvastusliikkeitä (yleisliikkeet, punnerrukset jne.) kuin liikkeentunnistimen mahdollistamia hupipelejä, kuten polttopalloa. Mies nauroi vieressä ja napsi kuvia, kun yritin väistellä pikavauhtia ruudulla lähestyviä erimuotoisia seinämiä.

Vajaan tunnin riehumisen jälkeen oli vielä hyvin energiaa, joten päätin lähteä avaamaan kevään FiveFingers-kauden. Koska aivan kodin lähettyviltä ei löydy kovin pehmeää lenkkimaastoa, otin fillarin alle ja lähdin kohti Keskuspuistoa.

Ulos lähteminen oli kyllä erinomainen idea. Jätin fillarin, kypärän ja juomapullon männynjuureen ja lähdin nauttimaan keväisen Keskuspuiston mutaisista pikkupoluista.

Viime viikon puolimaratoni kiersi Keskuspuiston kautta. En tiedä oliko kisa sumentanut silmäni vai oliko kevät eilen oikeasti jo huomattavasti pidemmällä kuin viikko takaperin. Valkovuokkoja oli joka puolella, ja oravia ja pulleita pikkulintuja oli niin paljon, että niihin meinasi kompastua pienemmillä poluilla.

Taas on yksi treeniviikko vierähtänyt. Palauduin Helsinki City Runista yllättävänkin hyvin, eivätkä viikon juoksemisetkaan tuntuneet ikävältä.

Maanantai: Yleisurheilu, 1 tunti 30 minuuttia

Keskiviikko: Kuntopiiri Kisahallilla, 1 tunti

Perjantai: Crossfit, 1 tunti: tempauksia ja ihan kauhea loppurutistus, jossa yhdisteltiin thrustereita ja 600, 400 ja 200 metrin sprinttejä

Lauantai: Kotikuntoilu, pyöräily ja juoksu

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.