Leuanvetojen yksinkertaisuudesta

Pumpui

Mistä ystävät tunnetaan? No ainakin siitä, että aina saa varauksetonta tsemppausta treeniasioissa. 

Aloitin siis viikon leuanvetohommissa. Päivän treeni oli sankariwod TK, jossa tehdään 20 minuutin aikana niin monta kierrosta kuin vain sielu sietää seuraavia liikkeitä:

8 x leuanveto
8 x boksihyppy (miehet 91 cm, naiset 83 cm)
12 x kahvakuulaheilautus (miehet 32, naiset 24 kg)

Lienee edes turha sanoa, että skaalasin leuanvetojen määrän pienemmäksi, sillä muuten olisin käyttänyt varmaan koko kaksikymmenminuuttisen äheltämällä ensimmäistä leukasettiä. Olo oli pitkälti ystävän diagnoosivaihtoehtoja mukaillen a+b. 

Välillä sitä muuten huomaa pienistä asioista, että on edistynyt. Esimerkiksi siitä että saa vedettyä edes vähäsen leukoja. Tai vaikka siitä, että hypyt korkeudelle, jolle en vähän aikaa sitten olisi edes uskaltanut hypätä, menivät oikein mallikkaasti. En siis tuolle naisten ohjeistuskorkeudelle, otin omaa hobittitasoitusta tässä hommassa. Joku roti sentään.

 

 

Kommentit

Nii
En vaihtais sekuntiakaan

Tunnistan leuanvetodiagnoosit. Molemmat. :D Terveisin, tammikuun kuudennesta päivästä säännöllisiä (1-3 kertaa viikossa) yrityksiä. Tulos: 0 leukaa.

Lotta Katariina
Pumpui

Suosittelen ottamaan jonkun kaverin mukaan kettuilemaan. Taisin vetää oman enkkamäärän leukoja putkeen, kun samainen irvileuka kuin jutussa seisoi vieressä ja huusi "en mä tajunnut että sä olet NOIN heikko" :D

FFFifi
Fitness Führer

Näin se menee. Mä sain aiemmin useamman, mutta sitten massasin niin, että en saa enää kuin yhden puhtaan toiston. Jos sitäkään, mun leuanvetotanko on tossa irrallaan... Ongelma on vaan siinä, että mä en tiedä onko musta tullut läski vai heikko???

Vierailija (Ei varmistettu)

Täälläkin tunnistetaan molemmat diagnoosit :D Säännöllisiä harjoituksia takana useampi kuukausi, mutta kun ei nouse niin ei nouse. Prkl.

Lotta Katariina
Pumpui

Mä alan epäillä että joiltain ihmisiltä (kuten minulta) vain puuttuu se geeni jolla saa tehtyä leukoja :D

vasta-alkaja (Ei varmistettu)

Hei kiitos blogistasi! Tutustuin vasta vähän aikaa sitten ja alkaa lukeutua lemppareihin. :) Olen hermoillut alkeiskurssin jälkeen mennä tavallisille tunneille. (kuulostavat aina niin haastavilta netissä listattuina). Erityisen kiva oli kuulla, että ei ne muillakaan mene ihan nappiin, vaikka takana ois jo vähän pidemmänkin aikaa crossfittiä.

Lotta Katariina
Pumpui

Kiva että olet löytänyt tiesi tänne :) Ei niitä kannata hermoilla. Mäkin olin aluksi ihan ulalla (ja jos valmentajalta kysytään, olen usein edelleenkin ulalla...) ja oppimista riittää useammaksi vuodeksi. Ainakin meikäläisellä :D

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.