Lihakseni on julkkis

Pumpui

Valpas lukija informoi, että kun kirjoittaa Googlen kuvahakuun "epäkäs", löytyy ensimmäisten tulosten joukosta tuttu lärvi ja lihas.

Lihakseni on melkein sukua julkkikselle! Perinaisellinen epäkkääni  on päässyt kovaan seuraan, sillä anatomisen havainnekuvan lisäksi ykköstuloksissa ovat bodari Mika Nyyssölä ja ihastuttava Kukka Laakso. Ja sitten on meikäläinen, kittaamassa Tinto de Veranoa puistossa Madridissa. Tutkimattomat ovat internetin tiet.

Alkuperäisen epäkäspostauksen voi lukea muuten täältä

Kommentit

Nata - White Trash Disease

hahah! mahtavaa! hieman alaspäin scrollaamalla löytyy myös meikäläinen. lily.fi on hyvin edustettuna googlen epäkäs-kuvahaussa :D 

Lotta Katariina
Pumpui

Hahaa, niinpä ootkin siellä myös! Suomen epäviralliset epäkäs-kuningattaret! :D

Nata - White Trash Disease

mä en ollut lukenut sitä sun epäkäspostausta ja tajusin, että itse kirjoitin lähes samanlaisen vähän aikaa sitten. kaipa se menee aina niin crossfitin kanssa, että jossakin vaiheessa nuo niskalihakset ilmestyvät kuvioihin ja jos on bloggaaja, niin totta munassa sitä pitää hehkuttaa kaikille ;D

Lotta Katariina
Pumpui

Jep. Pakkohan sitä on lihaksiaan hehkuttaa - vaikka ne onkin sit ne ehkä epänaisellisimmat mitä löytyy :D

tiiti
ite puin

Hehee, loistavaa :D Tämä, jos mikä, meriitti on CV-ainesta.

Lotta Katariina
Pumpui

CV:n kärkipaikalle, heti sen kanssa että voitin Hippo-kisoissa vuotta vanhemmat pojat pikajuoksussa, ja että minut valittiin seiskaluokalla Miss Örsyksi.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.