Lihaskateus

Pumpui

Pahoittelut hiljaiselosta, kamut. Olen ollut tavoistani poiketen töissä koko viikonlopun, eikä vanha enää jaksa tehdä töitä seitsemää päivää putkeen ja panostaa samalla vapaa-aikaan.

Olen hengaillut Terveysmessuilla koko viikonlopun. Muuten viikonloppu meni työn touhussa, mutta ehdin käydä vilkaisemassa tankotanssin maailmanmestari Oona Kivelän esitystä. Iskipä lihaskateus! Aikamoiset käsivarret saa näemmä tangossa pyörimälläkin.

Bonuspisteitä myös siitä, ettei mestarin esitys tuonut ollenkaan mieleen strippausta ja keikistelyä! Pitäisiköhän sitä harkita tankotanssin kokeilemista uudelleen? Nuo olkapäät kyllä kelpaisivat meikäläisellekin.

(kuva: oonak.com)

Share

Kommentit

LinaS
iivents

En ole tankotansseilua kokeillut, mutta lihaksia vaativaa puuhaa taitaa olla. Duunikaverini aloitti tankoilun ja voi sitä mustelmien määrää, kun hän oli mätkähdellyt tangolta alas harjoitellessaan. Eiköhän ne lihaksetkin siinä kehity, kun taito ja voima kasvaa. :)

Lotta Katariina
Pumpui

Mä sain tolkuttomat mustelmat kun kerran kokeilin. Ja nyt mua hotsittais kokeilla uudelleen, kun oon varmaan kolme kertaa voimakkaampi kuin silloin vuonna yksi ja keppi, kun kävin nolaamassa itseni tangolla :D

FFFifi
Fitness Führer

Oona <3

Kyllä, heti tangolle sieltä! Nyt on halpaakin, Rock the Polella on kertakäynnit puoleen hintaan, vink vink.

Ken ei ole tankoillut ja miettii, mitä siellä tapahtuu, voi lukea tämän juttuni aiheesta sekä ihailla mun mustelmia. Vanhuksena oon saleen sellainen Pasila-tyyppinen, joka haluaa näyttää kaikille syyliä.

Sea Legs

lotta, testaukseen! :D 

Alice
My blueberry dream

Ehdottomasti tangolle! Ei oo mitää hiimailua se homma ja itensä saa haastaa ihan urakalla, joka kerta. Lihaksetkin kasvaa, ihan todetusti. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.