Liity itkutreenaajiin!

Pumpui

Hei kaikki, olen Lotta ja itken treeneissä.

Tänään ei ollut maailman paras treenipäivä. Päivän ohjelmanumerona oli raskaita tempausykkösiä, ja kroppa tuntui olevan aivan eri taajudella kuin pää.Valmentaja kävi miljoona kertaa sanomassa, että jarruta alkumatka, kiihdytä polven jälkeen ja ojenna itsesi suoraksi ennen kuin menet tangon alle. Yritin tehdä työtä käskettyä, mutta vanha mätisäkki ei vain tuntunut tottelevan. Sitten alkoi turhauttaa. Eikä mennyt kauaa, kun huuli jo väpätti ja silmät kostuivat. 

Itkupillimoodi meni päälle. Yritin hengitellä ja keskittyä vetistelyä pois, jotta ainakin tempausten jälkeen vuorossa olleet kyykyt olisivat sujuneet kunnialla. Vaan ei. Viimeinen kyykky-ykkönen, joka ei ollut mikään mahdoton paino edes, ei vain onnistunut. Ja taas itkettiin. Ei avoimesti vollottaen, mutta salaa nyyhkyttäen kumminkin. Hetken itseäni keräiltyäni sain sentäs nostatettua itsessäni tarvittavan aggression, ja tein samaisen ykkösen superkevyesti alta pois. Treenin lopuksi jo välillä nauratti, mutta itku ei tuntunut olevan kaukana missään vaiheessa. 

Treeneissä itkeminen on ehkä tyhmintä ja turhinta mitä tiedän, ja silti teen sitä enemmän kuin välittäisin myöntää. Tänä keväänä on vetistelty jumpalla niin huonosti menevien rinnallevetojen kuin sakkaavien toes to barien yhteydessä. Urheiluhistoriani on silkkaa pillityskavalkadia. Olen itkenyt, kun lenkkikaveri on juossut liian kovaa. Olen itkenyt, kun pelotti vapaaottelusparreissa. Olen itkenyt joogassa. Itkenyt, porannut, vetistellyt siellä sun täällä. Olisi hienoa, jos epäonnistumisen edessä vain vimmastuisi ja yrittäisi kahta kovemmin, miehekkäästi vain kiroaisi ja tekisi sitten uuden ennätyksen. Miksi pitää ruveta pillittämään? Itkeminen nimittäin on ehkä tyhmintä, mitä urheillessaan voi tehdä: silmät vuotaen, alaleuka väpättäen, henkeä haukkoen ja kädet tutisten ei treenaamisesta tule sitäkään vähää kuin siihen asti.

Lohtua saan kuitenkin siitä, että tiedän että en ole yksin. Olen varma, että siellä ruudun toisella puolella on monia kanssavetistelijöitä. Liittykää itkutreenajakerhooni! Olkaa ylpeitä Cryin' CrossFitters Clubilaisia! Kerhon pääsyvaatimuksena on vain yksi asia: tunnustakaa julkisesti olevanne itkutreenaajia ja kertokaa kommenttiosiossa tai omassa blogissanne, milloin viimeksi itkitte treeneissä. Ehkä teetän tekemästäni logosta kangasmerkkejä, joita voimme ommella jumppahousuihimme.

Kommentit

Jenku (Ei varmistettu) http://fatoverdose.blogspot.fi

Täällä yksi joka poraa miltei kaikesta myös crossfit salilla. Viimeksi tänään tirautin vähän kun luovutin hyppyleuanvedoissa ja vaihdoin rengassoutuun kun ohjaaja vinkkas et voin tehdä niinkin. treenin lopuksi mietin et perkele miksen vaan sitkeesti kokeillu vaikka edes roikkua siinä tangossa enkä luovuttaa ja tehdä "helpommin". Poruhan siinä tuli (onneks itkettää ne onnistumisetkin) :) voiko tota sun postauksen kuvaa käyttää omassa blogissa jos teen saman tyylisen jutun?

Lotta Katariina
Pumpui

Onneksi välillä voi tirauttaa pari onnen kyyneltäkin jos menee tosi hyvin :) Totta kai voi, linkkaa vaan tähän postaukseen vaikka, ja käy ihmeessä linkkaamassa oma postauksesi tänne :) 

Liisa P. (Ei varmistettu) http://eioikotieta.blogspot.com

Harmi, etten voi liittyä, sillä logo on hieno. Minä olen niitä periaatteessa kilttejä (?) tyttöjä, jotka viimeisiä pakkotoistoja tehdessään muuttuu vttuprkeletreenaajiksi. Koko alapääsanasto karkaa jossain vaiheessa ulos, vaikka luulisi ettei siinä tilassa jaksaisi sanoa mitään. Valmentajaa jos uskoisi - ja varmaan kannattaisi ;) "jos jaksaa puhua, jaksaa tehdä" eli turpa kii ja treenaa ;)

Mutta joo, kiva postaus taas :)

Liisa P.

Liisa P. (Ei varmistettu) http://eioikotietae.blogspot.com

Annoin sitten vielä väärän blogin osoitteen. Ketä lie tuossa nyt sitten mainostinkaan... :)

Liisa P (Ei varmistettu)

Viitsit sie Lotta poistaa tämän turhan kommenttiketjun :( Sössin oikein urakalla ja tää on täällä kahdesti. Siinä toisessa oikea osoite. Kiitos ja anteeksi, täytän siun blogia tällasella tosi tärkeellä....

Miia_pau
Kolmas linja

En saata tunnustaa, kerta olen aika huono itkemään. Mutta tunnistan kyllä sen turhautumisen tunteen, voisin jopa sanoa, että kyl treeneissä välillä itkettää, vaikka en sitten kuitenkaan itke. Tosin kyllä aina silloin tällöin myös epäonnistuessa sisuunnun, kerään itseni, kiroan ja sit onnistun, mutta sitten toisinaan turhauttaa oma kyvyttömyys/heikkous/osaamattomuus niin, että tekis mieli liipasta treenikamat lähimpään roskikseen ja painua kaljalle loppuelämäks. 

Lotta Katariina
Pumpui

No äläpä, oli kyl vahvasti tänään sellainen tunne et vois vaan mennä Kustaa Vaasaan juomaan kaljaa, se sentäs onnistuu :D

Liisa P. (Ei varmistettu) http://eioikotietae.blogspot.com

Harmi, etten voi liittyä, sillä logo on hieno. Minä olen niitä periaatteessa kilttejä tyttöjä, jotka viimeisiä pakkotoistoja tehdessään muuttuu vttuprkeletreenaajiksi. Koko alapääsanasto karkaa jossain vaiheessa ulos, vaikka luulisi ettei siinä tilassa jaksaisi sanoa mitään. Valmentajaa jos uskoisi - ja varmaan kannattaisi ;) "jos jaksaa puhua, jaksaa tehdä" eli turpa kii ja treenaa ;)

Mutta joo, kiva postaus taas :)

Liisa P.

Vierailija (Ei varmistettu)

Liityn klubiin. Minuakin meinaa itkettää esim. kun treenataan käsilläkävelyä enkä osaa edes seistä käsillä, mutta kun huomaan reaktioni, yleensä sisuunnun ja jatkan treenaamista. Hyvän treenin jälkeen meinaa joskus tulla joku euforia-itku, mutta se onkin ihan eri juttu.

edgybeauty
Edgy Beauty

Liityn! En crossfitissä kylläkään, koska en ole vielä saanut aikaiseksi alottaa, mutta ihan salilla kyllä. Itkua tiristetään bulgarialaisessa kyykyssä sekä askelkyykyssä. Molemmat kun ottavat niin perkeleesti SEKÄ lihakseen ETTÄ sykkeisiin, mutta silti pitää vetää loppuun. Ai niin ja mavessa ja kanssa tulee tiristeltyä, koska turhaudun mun gripin huonoudesta, menis enemmän painoo, mutku en jaksa pitää sitä tankoo käsissä!

Nata - White Trash Disease

Kokeile vastakkaista otetta eli yks käsi myötäotteella ja toinen käsi vastaotteella.

Nata - White Trash Disease

Haha niiiin tuttua viime treeneistä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.