Loppuviikon menovinkit: Suomen kovakuntoisimmat ja stressinhallintawebinaari

Pumpui

Viikonloppuna lähden pitkästä aikaa maakuntamatkalle Tampereelle. Siellä nimittäin mitellään lauantaina CrossFitin SM-kisat eli Winter War. Jostain syystä minut on vallannut kisajännitys, vaikka olenkin mukana pelkästään kannustusjoukoissa. Kotisaliltani koitoksessa on kolme huippua mimmiä, mutta koska kisojen luonteeseen kuuluu, että kaikkia kannustetaan, hurraan kyllä jokikisen karsinnan läpäisseen puolesta. Viime vuoden kisat ja kesällä mitelty Karjalan kovin olivat ihan huikeita tapahtumia, ja samanlaista on odotettavissa varmasti tälläkin kertaa, ja taatusti isolle kirkolle palataan ihan uudenlaista treeni-intoa tuliaispussissa. 

Olisin kehottanut teitä hankkimaan liput kisaan vielä kun niitä on, mutta eipä ole enää. Joten ne kaikki teistä, jotka ovat tulossa, heitetään yläfemmat kun tavataan! Mutta eipä hätää, te kotiin jäävät, kisakoosteen voi katsoa sunnuntaina TV 2:sta kello 16.45. 

Sunnuntain toinen menovinkki liittyy sekin ohjelmatoimintaan. Kirjoittelin tovi taaksepäin terveyshipstereistä ja vinkkasin myös Biohakkerit-kirjan tekijöiden uniseminaarista netissä. Nyt kundit ovat järjestämässä webinaaria stressin biohakkeroinnista, joka kiinnostaa itseäni vimmatusti. Lisäinfoa ja ilmoittautumisohjeet löytyvät täältä.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.