Loppuviikon menovinkki: Huikea Alegria

Pumpui

Hoi kaikki sirkuksen, inhimillisen käsityskyvyn ylittävän taidokkuuden ja hienojen spektaakkeleiden ystävät! Kandalaisen Cirque du Soleilin huisi Alegria saapui Suomeen ja viihtyy sunnuntaihin saakka Helsingin Messukeskuksessa.

Olen nähnyt huikean shown videolta varmaan miljoona kertaa ja vetistellyt aina viimeistään finaalin aikana. Taitavat temput ja joukkokohtaukset saavat aina silmät kostumaan ja ihon nousemaan kananlihalle.

Eikä Alegria edes jää kevään ainoaksi Soleil-kokemukseksi! Ystävä Espanjasta hoksasi, että Madridissahan on visiittini aikana pyörimässä uudempi telttashow Kooza.

Kommentit

mmmiu (Ei varmistettu)

Ostin liput heti, kun ne tuli myyntiin ja sain eturivin paikat! Mua itkettää jo pelkkä ajatus siitä, että pääsen Alegriaan ihan oikeasti livenä katsomaan – oon haaveillut siitä saakka, kun esityksen telkkarista joskus – koskahan se nyt oli – vuonna 2006.

Lotta Katariina
Pumpui

mmmiu: Mäkin olen aika herkässä mielentilassa jo nyt. Vollotan varmaan jo siellä Hartwall Areenan pihassa. Kun kävin pari vuotta sitten katsomassa Soleilin Saltimbancon, aloin pillittää heti aloituskohtauksessa :D

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.