Luento suorituskyvyn optimoinnista ja Pumpui Instagramissa!

Pumpui

Kiirettä pitää kuin kirpuntapossa, jälleen kerran! Viikko on mennyt pitkälti selkää kuntouttaessa, eikä sen ihmeempää kerrottavaa jumpparintamalta juurikaan ole.

Sen sijaan ajattelin mainostaa teille kotisalillani CrossFit Central Helsingillä pidettävää superkiinnostavaa luentoa. Lääkäri Olli Sovijärvi pitää lauantaina 7.12. luennon treenistä, ravitsemuksesta ja suorituskyvyn maksimoinnista. Olli kuvailee luentoaan näin:

"Kompaktin 90 min. luennon aikana opit kaiken mitä olet aina halunnut tietää treenikapasiteettisi optimoinnista. Ravinto, palautuminen, stressin hallinta ja uni ovat kriittisimmät tekijät koko paketissa. Miten syödä päivän aikana sekä treenin jälkeen? Viimeisin tieteellinen näyttö lisäravinteista ja niiden toimivuudesta. Miten mittaat palautumistasi objektiivisesti? Kuinka saada stressitasot haltuun ja palautuminen välittämästi käyntiin? Paljastan luennolla myös kikat, joilla itse optimoin treenini ja palautumiseni."

Luennon hinta on 15 euroa per pää (CFCH:n jäseniltä 10 euroa), ja ilmoittautua voi täällä. Luvassa on varmasti paljon mielenkiintoista ja hyödyllistä asiaa. Olliin ja hänen työhönsä voi tutustua täällä.

Lisäksi blogini on laajentanut somerepetuaariaan Instagramiin! Kuvia aiheesta ja aiheen vierestä löytyy Lottapumpui-nimimerkin takaa. Seuratkaa, ja vinkatkaa myös omista instagrammailuistanne, palan halusta urkkia teidänkin elämäänne!

 

 

 

Kommentit

Inka / alternatiiviurheilija.net (Ei varmistettu) http://alternatiiviurheilija.net

Luento kuulostaa tosi mielenkiintoiselta, harmi etten ole Helsingissä!

Lotta Katariina
Pumpui

Mä lupaan tehdä luennosta jonkun pienen koosteen blogiin, niin saat parhaat tärpit :)

FFFifi
Fitness Führer

Mäkin haluun Instagrammiin...miks mulla on niin vanha puhelin yäää.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.