Luvallista lapsetusta

Pumpui

Ei ole kuulkaas huono perjantai sellainen perjantai, jonka saa aloittaa hyppäämällä trampoliinilta pallomereen.

Taitoliikuntakeskuksen aikuisten temppuradat ovat kyllä olleet viimeisten viikkojen kohokohtia. Herää ihminen viikon viimeiseen työpäivään ihan eri tavalla, kun saa tunnin verran kieppua ja hyppiä.

Tunneilla on ollut hyvä pistää kroppansa asentoihin joihin se ei ole tottunut ja haastaa itsensä. Joka kerta olen tehnyt jotain, minkä arkajalka-minä olisi halunnut jättää väliin. Ja se tuntuu todella hyvältä. Samaa uskaliaisuutta kun saisi muuhunkin elämäänsä.

Lisäksi taidot ovat kasvaneet kohisten. Joka kerralla on tullut opittua jokin uusi temppu. Arabialainen kärrynpyörä sujuu jo paljon paremmin, samoin tavallinen kärrynpyörä siihen vaikeampaan suuntaan. Jos kävisikin joka viikko, niin kuinka taitava sitä olisi ensi kesänä?

 

Kommentit

Nina Enroth
Ninan verkkareissa

Epistä, mä en päässyt perjantaina kun niksautin lavan jotenkin kummasti torstain akroiluissa. Ens viikolla varppina messissä! Tuo pallomeri laskeutumisalustana vähän epäilyttää :D

FFFifi
Fitness Führer

Toi pallomerihän on siis maailman siistein juttu!!! Toivon, että nää jatkuu vielä ensi vuoden puolelle, silloin viimeistään mulla on perjantaiaamuissa enemmän tilaa ja pääsisin mukaan!

Lotta Katariina
Pumpui

Nina: Pallomereen olis pitänyt toki hypätä selälleen tai vatsalleen, "sukkana pää edellä sisään" -tekniikka todettiin aika nopeasti huonoksi :D Toivottavasti nähdään ensi viikolla!

FFFifi: Ehdottomasti, mukaan vaan!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.