Makkara maastossa

Pumpui

Jos olisin supersankari, olisin tämän viikon pukeutumisen perusteella nimeltäni Musta Makkarankuori. Pitäisiköhän sitä joskus harkita muunkinvärisiä treenivaatteita kuin mustia?

Tämän viikon urheilut painottuivat hieman yllättäenkin juoksemiseen. Tein viikolla pari hyvän fiiliksen katulenkkiä ja lauantaina lähdin Mahdollisia sivuvaikutuksia -Miian kanssa Keskuspuistoon hölköttelemään ja kokeilemaan uusia kenkiä. Kevyisiin tossuihin tottuneet jalat väsyivät nopeasti huomattavasti raskaampiin ja kovemmin maahan tarraaviin kenkiin, mutta hyvin kelpasi juosta kuralätäkössä ja polulla. Loskakelejä odotellessa...

Vielä sentään sai nauttia kauniista ilmasta ja auringonpaisteesta. Kun näin kunnallisvaalien alla paljon pohditaan sitä, mikä on kaupungissa hyvää ja tärkeää, niin ainakin hyvät liikuntamahdollisuudet ja puistoihin piilotetut vanhan liiton kuntoilupisteet.

Viikon muuhun aktiviteettiin kuului salia ja tänään Sea Legs -blogin pitäjän, ihanaisen Ritan, vetämä hauska ja monipuolinen hot jooga -tunti. Erityisräätälöidyllä tunnilla yhdisteltiin yin-joogan rauhoittavia ja venyttäviä liikkeitä hathajoogaliikkeisiin ja varsinaisiin tappocoremuuvsseihin. Pääsisipä jokaisen viikkonsa lopettamaan yhtä mukavasti, hikisenä auringonpaisteisessa huoneessa maaten ja rentoutuen.

(ps. Onko olemassa joku "Näin onnistut urheilukuvissa" -kurssi? Kaipaisin sellaista kipeästi. Jotenkin visioin etten olisi näin kamalan kauhistuneen näköinen apinamies, vaan ehkä seksikkäästi heiluva voimanainen)

Kommentit

tiiti
ite puin

Hah, meikällä ois sama supersankarinimi, mutta ajattelin laajentaa repertuaariani, koska mulla on myös harmaa juoksutakki (tosin aika tumma, mutta kirkkaassa valossa se on harmaa). Makkarankuorista en luovu, vaikka tuollaisiin väri-iloitteluihin sorrunkin.

Ja mä luulen, että tommonen edusta urheilukuvissa -kurssi kyllä on, mutta sen ehtii aina täyttää kaikki naispuoliset tenniksenpelaajat ja huipputason yleisurheilijat, those bastards :(

Lotta Katariina
Pumpui

Voidaan perustaa Makkarankuorien salainen veljeskunta, joka ninjailee syksyisillä kaduilla!

 

Sea Legs

yeah! :) katotaan eteneekö maanpuolustukseen asti. hehe.

Vierailija (Ei varmistettu)

Makkarankuori voittaa aina palvikinkku-lookin.
Palvikinkku siksi, etten tiedä mitään näpsäkkää nimeä sille, että sidotaan liha narulla ennen uuniin laittoa. Niistä narun väleistä sitten tursuaa lihaa. Sama tunne meikäläisellä joissain vaatteissa. Kireitä kohtia ja löysiä kohtia ja lopputulos on vain nolo.

Nimim. se palvi.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.