Matkalaukullinen inspiraatiota

Pumpui

Ei ole mitään mätää Tanskanmaalla, vain yksi Euroopan ihanimmista kaupungeista sekä urheilukilpailu, josta kotiinviemisinä oli säkkikaupalla inspiraatiota.

Viime viikonloppuna miteltiin Kööpenhaminassa CrossFit Regionals -kisa, eli alueellinen karsinta pääkisoihin. Uudessa aluejaossa oli yhdistetty Euroopan ja Afrikan alueet yhdeksi superregiooniksi, joten kisaajia oli paikalla Islannista Etelä-Afrikkaan. 

Mittelö oli melkoista pohjoisen dominanssia. Oma porilaisemme Jonne Koski vei kirkkaasti miesten sarjan ykköspaikan, naisten viiden kärkeen mahtui neljä islantilaista ja yksi norjalainen. Kisatallenteita ja raportteja löytyy kisaorganisaation sivuilta, jos lajit jäivät katsomatta. Huippukohtina mainittakoon Oksana Slivenkon 95 kilon kevyt tempaus, finaalilajin Jonnen voittoon päättynyt ryske sekä suosikkini Katrin Tanja Davidsdottirin onnenkyyneleet, jotka saivat ehkä allekirjoittaneenkin silmät vettymään. Hurjia kisaajia, mieletön inspiraatio.

Kevätretkestä Köpikseen voinee puhua jo perinteenä, sillä teimme samanlaisen matkan viimekin vuonna. Vaikka kisaviikonloppu kuluu pitkälti Ballerupissa, on onneksi aikaa luuhata kaupungilla syömässä ja juomassa hyvin. Parasta matkassa itse kisojen lisäksi oli istua iltaa asuntomme keittiössä treenaamista, painonnoston hienoutta ja vaikeutta sekä elämää pohtien. Kiitos kaunis matkatoverini Miia ja Laura mahtavasta reissusta, sekä Steffi, Sini ja muut erinomaisesta kisakööristä! Kisayleisössä oli kymmenittäin suomalaisia, ja oli hauska tutustua lukuisiin uusiin harrastuskollegoihin. 

Nyt polttelee paitsi päästä treenaamaan lisää myös lähteä yytsimään itse Gameseja Kaliforniaan. Voisi kyllä tulla inspiraatioöverit, kun näkisi kaikki kovimmat samalla stadionilla samaan aikaan. 

Kommentit

Suvi K.
Sisunainen

Miksi mun naama on näin vihreä?

Lotta Katariina
Pumpui

Ensi vuonna matkaan vaan!

Suvi K.
Sisunainen

Jos vaan on rahaa vois vaikka harkita. :D

Lotta Katariina
Pumpui

Ei tuolla mitään superisoa budua tarvitse, me löydettiin lennot 80 eurolla, kisalippu oli 50 taalaa. Köpiksessä on järkyttävän kalliit hotellit, joten isompi lössi ja Airbnb on hyvä vaihtoehto :)

KatleenaK (Ei varmistettu) http://katintreenit.blogspot.fi

Oli kyllä niin siistiä seurata regionalseja paikan päältä! Ihan mahtava tunnelma katsomossa! Meidän reissua ainakin vähän sotki raidetyöt, kun matkoihin kisapaikalle meni paljon enemmän aikaa kiertoreiteillä.. Ens kerralla täytyy olla päivä kauemmin, jotta ehtii vähän nähdä paremmin kaupunkia :)

Lotta Katariina
Pumpui

Joo, viime vuonna oli kanssa samaan aikaan raidetyöt... Me perjantaina iloittiin että vihdoin pääsee suoraan yhdellä junalla perille, mutta lauantai ja sunnuntai olikin sitten vähän haastavampia :)

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.