Mitä minä nyt taas oikein luin?

Pumpui

Rantakauteen on enää muutama kuukausi aikaa, ja netti on pullollaan erilaisia "kohta kehtaat biitsille" -valmennuksia. Ja tämä yllä oleva. Jonka nähtyäni olin about näin:

Ei täydelliset pakarat. Vaan täydelliset belfiepakarat. Palkintona pyllyä korostavat pöksyt ja belfiekeppi. Eikö me oltu jo sovittu että tästä belfiejutusta on siirrytty kollektiivisesti eteenpäin?

Jos oman pyllynsä kuvaaminen kuitenkin edelleen kiehtoo, kannattaa lukea kirjoittamani  Perse on uusi musta -artikkeli Creat.fi:ssä. Mukana mm. belfieohjeet!

 

Kommentit

äikänope (Ei varmistettu)

Uskomatonta! Taitaa jäädä multakin hakematta tähän ohjelmaan! :D En ole koskaan vielä ottanut belfietä mutta en todellakaan osta mitään jonka mainoksessa on noin kömpelöä tekstiä (mm. mUonipuoliset ohjeet... ei olla panostettu kai yhtään?).

Lotta Katariina
Pumpui

Ehkä sen pitäisi olla muonapuoleiset ohjeet ja sais syödä mitä haluaa... :D

Nii
En vaihtais sekuntiakaan

Ei. Ole. Todellista.

(MUONIPUOLISET???????????????)

Lotta Katariina
Pumpui

Luulin kanssa alkuun että tämä oli läppä, mutta ei kai ollutkaan.

Mut mieti, vain 40 euroa, kuusi viikkoa ja täydellinen perse!

Lotta Katariina
Pumpui

Kiinnostaisi kyllä tietää millaisia treenejä tuossa tehdään että kuudessa viikossa saa täydellisen "tarakan" :D

CougarWoman
CougarWoman

Ja onko tarkoituksena tosiaan treenata vaan persaus kuntoon? Voisi nimittäin "täydellinen belfiepeppu" näyttää aika hauskalta omassa "frameworkissani" :D :D :D 

Ja jatkossakin osallistuneet menee ns. perse edellä, koska muusta heitä ei tunnista. Kymmenen vuoden kuluttua sitten iltapäivälehtiin otsikolla "Vieläkö muistat perseen hänet? Katso kuvat ennen ja nyt!" Jos vaikka osallistuisi ja tekisi vanhemmat ylpeiksi?

isse_essi (Ei varmistettu)

Ja kirsikkana kakun päällä Comic Sans

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.