Motivaation pussinpohjat

Pumpui

Kaksi työpäivää takana, ja nuppi on ennennäkemättömän jäässä. Kun on kuukauden viettänyt pitkälti ulkotiloissa ja poissa ruudun äärestä, tuntuu koneen edessä nököttäminen entistä kamalammalta ja ennen kaikkea hirmuisen kuluttavalta.

Oli aivan pakko ottaa iltapäivänokoset ennen salia. Kardinaalimunaus! Kun puoli tuntia myöhemmin heräsin kuolalammikosta pää entistä takkuisempana ja kroppa kankeana, piti kaivaa motivaatiopussin pohjalta ne viimeisetkin rippeet, jotta sain hinattua ahterini puntille.

Kauhealtahan se tuntui, mutta vielä kauheammalta tuntui ajatus siitä, että olisin jäänyt kotiin pötköttämään koko illaksi. Maastavedossa meinasi lähteä taju, ja haukkarit oli pakko tehdä yhden numeron käsipainoilla. Vaan tiedättekö mitä? Kun sitten tutisevin jaloin kapusin pois suihkusta ja palkitsin itseni voileivällä, ei harmittanut salille lähteminen enää ollenkaan.

Ehkä se tästä lähtee. Kismittää vaan vietävästi aloittaa voimaharjoittelu taas monta pykälää alempaa. Ainakin saa nostaa treenipainoja useammin, jos hopeareunusta oikein etsitään.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

no tuo kuva nyt ei ole milläänlailla paikkaansapitävä. Kadun niitä harjoituksia, jotka painaessani alle 40 kg pakotin itseni kipeänä tekemään - joka taas johti sydänlihaksen tulehdukseen. mutta muuten jees.

Lotta Katariina
Pumpui

Olet oikeassa, ehkä kuvan viestin pitäisi olla, että terveenä treenattuja treenejä ei kaduta :)

Saara S.
Saara Sarvas

Poikaystävä ei enää anna mun nukkua nokosia, koska niiden jälkeen sängystä/sohvalta nousee sellainen monsteri, että fiksut esittävät kohdatessamme kuollutta... Miten niin kaunis ajatus voi johtaa johonkin niin kamalaan?

Mä allekirjoitan kuvan sanoman täysin ja lisään pökköä pesään sanomalla, että yksikään syömättä jätetty roskaruokamätisäkkiannos ei harmita - paitsi jenkkireissulla :B

p.s. Syömishäiriöstä kärsivät eivät kyllä voi katsoa yhtäkään motivaatiokuvaa tai -lausahdusta ja saada siitä tervettä kimmoketta tekemisilleen. Terve treenaaja taas ymmärtää kyllä, missä rajat kulkevat, vaikka internet sanoisi mitä :) T: kokemuksen syvä rintaääni

Lotta Katariina
Pumpui

Pahin virhe on ottaa nokoset ja sen jälkeen yrittää alkaa kiireessä pakata treenikassia. Silloin tulee kaikkia mielenkiintoisia ylläreitä salikassiin... :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.