Naiselliseen juoksuun

Pumpui

Melkein piti hieraista silmiä kun kävin kuolaamassa uusia treenivaatteita Niken verkkokaupassa. Running skapris, eli selkokielellä juoksuun tarkoitettu housu-hame-yhdistelmä! Hamegginsit? Hatrikoot? Trihame? 

No, toisaalta ymmärrän virityksen enemmän kuin hyvin. Jos himoitsee juoksutrikoita mutta berberin koostumus vielä epäilyttää, hameosa verhoaa ei-imartelevat osat varsin kätevästi!(kuva Nike Store)

 

Kommentit

Hear Hear!

Itse ollen katsellut noita jo jonkin aikaa. Itselläni kun on juuri tuo ongema, että varsinkin kesällä kaipaisi jotain yksinkertaista, ihonmyötäistä ja hyvin hengittvää, mutta itsevarmuus ei vielä ole ihan juoksutrikoiden tasolla.

Haluaisin vain ensin nähdä tuon yhdistelmän tositoimissa jonkun muun päällä, ikäänkuin todisteeksi sen toimivuudesta. (ja nähdäkseni, ettei se näytä iian tyhmältä)

Lotta Katariina
Pumpui

Joo, veikkaan että tuo täytyy kokeilla päällä ennen kuin menee ostamaan :)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Itse näin muistaakseni kolmisen vuotta sitten ensimmäistä kertaa jonkin urheiluliikkeen kuvastossa juoksuhameen. Se oli aivan tennishameen näköinen, mutta juoksuhameen nimellä. Vielä tähän päivään mennessä en ole sellaista nähnyt yhdenkään juoksijan päällä. Mutta toisaalta rapakon tällä puolen ihmiset juoksevat täysin estottomasti miniminiminishortseissa, huolimatta siitä onko ne reidet tai takapuoli ihan viimeisen päälle kondiksessa vai ei.

Lotta Katariina
Pumpui

Kaikissa jenkkisarjoissahan vain juoksee niitä ruskettuneita riukujalkaisia pimuja mikroshortseissa! Mä olen harkinnut siirtyväni pysyvästi trikoisiin myös juoksuvaatteena, mutta lyhyissä housuissa mua ei ihan heti olla tulossa näkemään :D

Maija Kristiina (Ei varmistettu)

Olen nähny samantapaisia, joskin aavistuksen pidempiä, hameita naispuolisilla vaellusohjaajakollegoilla. Pitkillä vaelluksilla berberi tuulettuu hameen alta paremmin kuin housuissa, mikä taas ehkäisee rajallisista peseytymismahdollisuuksista ja hiilihydraattipitoisesta ruokavaliosta aiheutuvia naistenvaivoja. Hame ei ole aiemmin kuulunut niihin asioihin joita olisin edes harkinnut ottavani mukaan tunturiin, mutta ensi kesänä ajattelin levittää hameiden ilosanomaa myös puurajan yläpuolelle!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Sen verran olen kai minäkin amerikkalaistunut, etten ole pitkissä trikoissa juossut pariin vuoteen. Polven alapuolelle päättyvät lahkeet ovat itselläni maksimipituus. Täällä on kyllä toisaalta aika lämmin juoksennella. Mutta hei, jalat saa aurinkoa ja ruskea läski näyttää paremmalta kuin valkoinen, right?

Lotta Katariina
Pumpui

Moneen sitä hameistakin riittää. Nyt rupesin katselemaan noita lyhytlahkeisia juoksuhameita, ja heräsi tarve: juoksuhame.

Fraulein Flaneur

Skirt pants. Onhan noita itämaisen (ja varmaan muidenkin) tanssien harrastajilla ollut jo jonkin aikaa, naisellisemmathan ne ovat kuin tavalliset jazztanssipöksyt. Saa shoppailla vaikka osoitteesta http://www.sharifwear.com/category/bellydance-pants/page/2/

päivikki (Ei varmistettu)

Olen juossut ja jumpannut tennishameella jo vuosia. Onkohan noissa "juoksuhameissa" jotain merkittäviä eroja tennishameisiin?

Lotta Katariina
Pumpui

Fraulein Flaneur: Totta tosiaan, tanssiessa housut ja hame on varmaan melkoisen näppärä yhdistelmä. Juoksuun en vain ole osannut sellaisia edes kuvitella :D

Päivikki: voiskohan olla materiaalieroja? Tuo juoksuhame-trikoo-kombo näyttää melkoisen ohkaiselta.

päivikki (Ei varmistettu)

No juu, materiaali on varmasti ohuempi ja hame näin keveämpi, nimittäin oma Niken vanha hamonen on paksuhkoa trikoota. Tukee kyllä hyvin, kun malli on lisäksi melko korkeavyötäröinen :)

Lotta Katariina
Pumpui

Hehe, elänköhän mä jossain 50-luvulla kun mulle tulee mieleen tennishameesta sellainen valkoinen, paksusta puuvillasta tehty vekkihame :D

päivikki (Ei varmistettu)

Onhan niitä vekkihameita edelleen :) Selailin juuri eilen tennisvaatekuvastoa. Kiva, että hameita suunnitellaan vihdoin muitakin lajeja kuin tennistä varten. Vaikka toisaalta onhan tennishameita voinut aina yli lajirajojen käyttää.

Lotta Katariina
Pumpui

Siitähän nousi taannoin äläkkä, kun naisnyrkkeilijöille ehdotettiin hamepakkoa!

päivikki (Ei varmistettu)

Jep, todennäköisesti jonkun miehen kuningasidea. Kaipa joku pian ehdottaa, että naisten pitäisi pelata futistakin mekoissa ja korkokengissä.

Lotta Katariina
Pumpui

Muthei, onhan sitä jo lingerie footballia, eli amerikkalaista jalkapalloa rintaliiveissä ja pikkuhousuissa!

päivikki (Ei varmistettu)

Aivan! Enkä tulevaisuuden olympialaisissa näemme nakukouluratsastusta, stringbikini-keihäänheittoa ja wet t-shirt miekkailua ;)

Lotta Katariina
Pumpui

Sehän se sievältä näyttää kun porukka hölskyy hevosen selässä alasti :D

tiiti
ite puin

Hihi, määkin tunnustaudun juoksuhamejumppaajaksi, se on musta tosi kätevä kesällä, kun voi treeneistä lähtiessä heittää päälle vaan hupparin ja juosta kaupungin läpi kotiin hameessa. Mikrominisortseilla ei ehkä ihan itsetunto riitä vastaavaan. Ja näyttäähän se hame toki ihan kivalta :D

Mä olen luullut, että juoksu- ja tennishameen ero on siinä, että toisessa on ne integroidut sortsit ja toinen on vaan hame. En yhtään kyllä tiedä, miksi näin luulen, mutta kerronpa silti.

Lotta Katariina
Pumpui

Ehkä pian näemme myös urheilukäyttöön suunnitellun housuhameen. Se se vasta poikaa olisikin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.