Naiset, tissit ja urheilu

Pumpui

Lilyssä on Olympialaisten innoittamana puhuttu naisista, urheilusta ja siitä, saako vakavasti otettavalla urheilijalla olla daisarit. Jos aihe kiinnostaa vielä Lontoon-kisojen jälkeenkin, suosittelen katsomaan oheisen ohjelman Ronda Rouseysta. Kuvitelkaa olevanne huipputason nainen lajissa, jossa naisia on totuttu näkemään vain kehän reunalla pienissä bikineissä. Ollako siinä sitten voimaansa ja kykyään todisteleva megatuffis vai yrittää hyödyntää naiselliset piirteensä lajin ympärillä pyörivässä mediahässäkässä?

 

 

Huomaan ihailevani Rondaa päivä päivältä enemmän. Hän onnistuu olemaan sekä tyly että kauhistuttavan sympaattinen, vahva mutta naisellinen. Ja ihan vetävän näköinen mimmi ylipäänsä. Todisteeksi vaikka tämä ohjelmassakin vilahtava ESPN-lehden kansikuva:

Siitä sitä treenimotivaatiota sitten vaan. Ronda muuten ottelee Sarah Kaufmania vastaan ensi lauantaina, jos naisten vapaaottelun seuraaminen kiinnostaa.

Share

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

That body <3

Ite alotan potkunyrkkeilyn syksyllä ja siihen lisäks rupeen käymään uimassa pari kertaa viikossa ja sit CF salilla :)) JOLLEN OLE VUODEN LOPPUUN MENNEESSÄ KUNNOSSA NI SIT EN TEE ENÄÄ MITÄÄ JA OON SOHVAPERUNA !!! :D

Lotta Katariina
Pumpui

Jee! Hyvä harrastusvalinta!

Vierailija (Ei varmistettu)

Voiko matsia katsoa nyt myöhemmin enää mistään?

Lotta Katariina
Pumpui

Strikeforcella on ainakin pieni recap-video illan matseista: &list=UUFPoJNd0d4k1H9A6UOlikcg&index=4&feature=plcp

Netistä varmaan löytyy matsi kun vähän etsii. Nuo isot mma-organisaatiot tuppaavat olemaan melkoisen tarkkoja noista tekijänoikeuksistaan, mutta eiköhän kaivamalla joku video asiasta löydy!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.