Nakuna salilla

Pumpui

Ähäkutti! Valitettavasti pitää tuottaa pettymys, että laho pääni muisti kyllä laittaa pöksyt ja paidan, mutta alaston oli olo yhtä kaikki. Kahdet kuulokkeet sanoivat peräkanaa poks, ja sykemittarista oli patteri loppu. Miten voikin olla niin kiintynyt kaikenlaisiin elektronisiin vimpaimiin, että niitä ilman on pirun vaikea olla?

Olipa outoa olla puntilla ilman kuulokkeiden turvaa. Ilman Stephen Fryn Potter-resitointia tai tuttujen Spotify-soittolistojen mökää oli todella vaikea suorittaa. Kun ei voinut keskittyä itse valitsemaansa taustahälyyn, alkoi kiinnittää turhankin paljon huomiota muiden puuhiin.

Kuten jättikokoiseen mieheen pienessä pinkissä paidassaan, joka pisti menemään ensin stepperissä ja sitten 50 kilon käsipainoilla rintalihaksia tehdessään. Kauheasti mekastavaan teinipoikaan. Tyttöön, joka teki todella monta leukaa.

Ei kai se auta muuta kuin hakea jälleen uudet kuulokkeet kaupasta. Kaipa ne ovat taas ne PortaProt, niissä kun on hinta-hajoamis-laatusuhde ihan kohdillaan. Kauhean kalliita ei viitsi ostaa, kun ne menevät rikki kuitenkin, halvat taas saa heittää roskikseen yhden käyttökerran jälkeen. Hyviä vinkkejä kunnon treeninkestävistä kuulokkeista otetaan mieluusti vastaan.

Kommentit

tiiti
ite puin

Meidän salilla soi kaiuttimista Suomipopin/NRJ/jonkun muun horrorin ihan kestämätön aamu-show (naisjuontajat usein mm. laulaa itsekeksimiään lauluja ja "sikahauskat megaläpät" saa korvista valumaan sekä veren että aivojen ulkokerrokset). Oppii muuten kerrasta tsekkaamaan kuulokkeet kotoa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.