Neon 2

Pumpui

Nyt on rilluttelut rilluteltu ja chillaukset hoidettu. Palasin ruotuun kipittämällä miehen perässä pitkin Töölönlahtea. Tämä nimittäin juoksi kuin aropupu ostettuaan elämänsä ensimmäiset oikeat lenkkitossut. Vakaumuksellista fivefingerismiä harjoittava perheemme on siis siirtynyt hetkellisesti paksupohjaisempien kenkien pariin, kun minäkin sain vihdoin ihanat pinkit Adidakseni käyttöön Footbalancen pohjallisten suosiollisella avustuksella.

Pidän kovasti paljasjalkajuoksun ideologiasta ja käytännöstä, mutta välillä mukavuudenhalu voittaa, etenkin jos juoksualustana on asvalttia. Nykylenkkarit, kuten omat Adidas Chillini ja miehen Nike Free Runit, sentäs ovat ohutpohjaisempia ja keveämpiä kuin ne pelottavat toppakolossit, joissa oman juoksuharrastukseni aloitin.

Lisäksi vinkeissä neonväreissä kehtaa vaikka juosta Punavuoren halki. Kuulemma hipsterit pitävät nykyään lenkkareita ihan kaupunkikäytössäkin.

Kommentit

Saara S.
Saara Sarvas

Mää tahtoisin asfalttijuoksuun ne Reebokin vinkeet ZigTechit... Vähiin vaan käyvät täällä suomen maalla kun mallistot uudistuu :B

Lotta Katariina
Pumpui

Hienot on Reebokitkin! On kyllä tosi kiva että löytyy lenkkareistakin nykyään vähän kevyempiä vaihtoehtoja ja joustavampia pohjia. Lisäksi niillä pääsee juoksemaan ninjamaisen äänettömästi kun ei kuulu edes tepsutusta :D

Chic & Fit

Tänään pidän erityisesti sun pinkeistä tossuista ja toimitus tykkää maininnasta! Laitan hei mailia tos jussin jälkeen ;)

Lotta Katariina
Pumpui

Saara B: Laita joo! Tosin oon melkein koko heinäkuun reissussa, mut ehtiihän sitä ennen vaik käydä lenkillä, ja sen jälkeen toki. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.