A niin kuin aamuahteri

Pumpui

Kadehdin kovasti niitä aamuvirkkuja, jotka kykenevät kuntoilemaan kukonlaulun aikaan. Kertokaa, oi te varhaiset linnut, tuleeko aamutreenistä helpompaa ajan myötä? Tuntuu, ettei tahmeudesta pääse eroon sitten millään.

Eipä ollut häävi lenkki aamulla. Kadulla tajusin, että olin unohtanut laittaa piilarit tai lasit (hyvä autopilotti päällä kotona!), eikä jatkokaan sujunut kuin Olympialaisissa. Tuntui, että jalkoja piti nostella tahdonvoimalla. Pääsin puolessa tunnissa tuskaiset viisi kilometriä.

Miksi aamukuntoilu on aina ihan ahterista? Olisi ihanaa käydä herättämässä pää kunnon lenkillä tai virkistämässä kroppaa kuntosalilla ennen töitä. Vaan ei. Treeninihkeyden lisäksi koko iltapäivän on väsynyt, sekava ja nälkäinen olo. Helpottaako aamu-urheilu ajan myötä, vai pitääkö sitä vain todeta, että minusta ei ole mihinkään ennen kuin aamukahvit on kumottu ja tunti Hesarin kanssa vietetty?

(Ps. Olen käyttänyt tämän kuvan aikaisemminkin, pahoittelut. Aamulenkki oli niin kauhea, ettei valokuvaaminen oikein ollut mielessä.)

Kommentit

Nina Enroth

Tässä mun aamunaama: http://www.lily.fi/juttu/tennisaamunaama. Tennisvuoro on tehokas aamutreenitapa, ei voi noin vain perua tai tekee kaverille tosi epikset temput.

 

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Itsehän olen urheillut aamuisin jo vuoden alusta lähtien. Puntille ei kyllä kykene ensimmäisenä aamulla, mutta aamucardio tyhjällä vatsalla menee jo rutiinilla. Itse asiassa ilman sitä tuntuu kuin ei heräisi koko päivänä.

Lotta Katariina
Pumpui

Nina: huh, en ikinä pystyisi pelaamaan noin aikaisin! Mulla on pääkin niin jumissa aamuisin :D

A: Kuinka pitkää lenkkiä pystyt vetämään tyhjällä vatsalla? Musta tuntuu aina aamulenkillä, että tuuperrun jo ekan vartin jälkeen :D

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Aamucardio kestää yleensä tunnin verran... tosin täällähän ei ole oikein voinut juosta pitkään aikaan ulkona (kuuma), joten salilla oon crossarilla paahtanut ja juoksumatolla. Mutta suoritusta sekin. Tänään muuten uskaltauduin taas päivällä kokeilemaan auringon alla juoksemista. Vieläkin on yli 30 lämmintä, mutta onhan se jo vähemmän kuin 40. Oli se kyllä vieläkin aikamoista.

Lotta Katariina
Pumpui

Hoh, täällä sentään sai juosta ihan tosissaan kun tuulee niin navakasti että meinaa ajautua pois polulta.

marietta

Mä oon saanut kammettua itseni pilatekseen joskus aamuisin. En tiedä, meniskö lenkki. Pilateksessa voi pahimmassa tapauksessa vaan hengitellä :)

Lotta Katariina
Pumpui

Mua houkuttelis thainyrkkeilyn 6.30-aamutreenit, mutta siinä voi kyllä olla katastrofin ainekset ilmassa :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.