Nörttitrikoot: uhka ja mahdollisuus

Pumpui

Syksyn saapuessa olen pitkin hampain joutunut hylkäämään uskolliset superlyhyet treenishortsit ja siirtymään takaisin trikoiden käyttäjäksi. Musta makkarankuori on ollut pitkään mittatikkuni jumppapuvustuksessa, mutta nyt olen alkanut himoita kuviotrikoita. Etenkin kun törmäsin Black Milk -nettikaupan huikeaan leggingsvalikoimaan.

Voiko olla hienompaa kuin nämä järkyttävän törkeät Keski-Maan karttaa kuvaavat trikoot? Jokaisen jumppaavan tolkienistin unelma! Kerrankin saisi olla oma nörtti itsensä, kun kyykkäisi menemään. Rapea kuudenkympin hinta tosin jäi arveluttamaan, joten kysyin mielipidettä myös lähipiiristä. "Noistahan voisi luntata karttaa, kun lukee Tarua sormusten herrasta", virkkoi ensimmäinen. Erinomainen pointti sekin. Toinen mielipiteenlaukoja tosin ei nähnyt trikoita mahdollisuutena vaan uhkana: "Millainen tyttö haluaa, että sillä valuu nivusista sisäreittä pitkin Synkmetsää?" Hyvä pointti tuokin, ehkä tuon ikävän pöpelikön olisi voinut laittaa johonkin muuhun kohtaan pukinetta.

Eipä kaupan nörttivalikoima näihin ja muutamiin muihin svengaaviin Tolkien-aiheisiin trikoisiin loppunut. Harry Potter -teemaisista trikoista himottivat etenkin nämä Puuskupuh-tuvan tunnusvärejä kantavat pöksyt:

Ja tämä suojelius-printti:

Eikä näissä kuolonsyöjäpökissäkään mitään vikaa ole:

Tahdon nämä kaikki! Kuten tänään yhden treenikamun kanssa jutustelin hänen leoparditrikoitaan kehuttuani: törkeän ja hienon raja on äärimmäisen häilyvä.

ps. Itse en ole kauhean kova Tähtien sota -fani, mutta tähänkin teemaan sopivia nörttikalsareita löytyi kaupasta monenlaisia. Ja kaikkia muita vinkeitä kuoseja myös!

 

Kommentit

FFFifi
Fitness Führer

Ooooooooo!!!!! Ostan tyhjäksi tuon puljun!!!!!!

Lotta Katariina
Pumpui

Paljonkohan tuolta olis toimituskulut? Jos tekis bloggaajien kimppatilauksen? :D

FFFifi
Fitness Führer

Mä olen sitä mieltä että niiden pitäisi antaa noita meille :D Hyvää mainosta tuli jo tässäkin niin paljon!!!

Lotta Katariina
Pumpui

Vielä parempi. Mä haluan olla Harry Potter -sponsoroitu urheilija. Reebok ja Rogue ihassama, nää on paljon makeemmat gearit! :D

FFFifi
Fitness Führer

Nyt vaan kirjelmää väsäämään "Olemme joukko Suomen suosituimpia urheilija-bloggaajia. Tsiljardiyleisöisten blogiemme lisäksi näymme jatkuvasti valtakunnallisessa sekä kansainvälisessä mediassa sekä mm. edustamme Suomea kansainvälisissä urheilukisoissa kuten Olympialaisissa, tiedäte ne varmaan. Ymmärrämme hyvin, että haluatte sponsoroida tällaista valiojoukkoa. Voitte lähettää seuraavat tuotteet tähän osoitteeseen.."

FFFifi
Fitness Führer

Voin laittaa mukaan sellaisen kuvan, johon olen photoshopannut itseni Elton Johnin ja Dame Ednan kanssa, luulisi tehoavan.

Lotta Katariina
Pumpui

Ehkä ne tekee sulle pyynnöstä Dame Edna -trikoot?

FFFifi
Fitness Führer

Oi! Varmasti tekevät!

Lotta Katariina
Pumpui

Okei. Mun on pakko saada myös tää uikkari:

Silli (Ei varmistettu)

Ihan hillittömiä!!

tiiti
ite puin

Uu! Uu! Mulle nää:

Vihdoinkin saan kuolettavan upeat pohjelihakset!

Miia_pau
Kolmas linja

No nyt on ehkä pakko lotota, ei mulla noihin muuten ole varaa. Ellei noi jostain käsittämättömästä syystä haluais alkaa sponssata kasaa suomalaisia treenibloggaajia (en kyllä käsitä, mikseivät haluaisi!). Mutta siis Yoda & Luke -pöksyt! Cheshire Cat! Chewbacca ja Han Solo! Olen sanaton (tai siis niin sanaton ku tällanen sudeettikarjalainen hölöttäjä nyt koskaan on, eli en kovin. Krhm).

Radamsa

Minä näin salilla yhdellä tytsyllä Turtles-pöksyt! Oli hienot, olikohan nekin tuolta?

Itsehän en ole kehdannut vielä julkisesti jumppailla trikoopöksyissä, koska reisiläski- ja löllöpyllykompleksit. Mutta jos olisi jotkut überhienot ja silmää hämmentävät pökät, niin kenties...

Lotta Katariina
Pumpui

Mitä räikeämmät ja törkeämmät, sitä suuremmalla ylpeydellä niitä kantaa, uskon ma. 

nansk

OH MY GOD! PAKKO SAADA!

Anteeksi capslock, mutku tahtooooooo! En tiedä edes käyttäisinkö noita ikinä, en ole yhtään leggingstyttö, mutta ihan sikamakeet etenkin noi karttapökät.

Hem Buggah

"Millainen tyttö haluaa, että sillä valuu nivusista sisäreittä pitkin Synkmetsää?" XD

Tikahdun. Tänne sitä pöpelikköä ja vähän sassiin!

Inka / alternatiiviurheilija.net (Ei varmistettu) http://alternatiiviurheilija.net

Kah, olet löytänyt tiesi jokaisen roller derbyn harrastajan suosikkikauppaan ;) Black Milk on ihana! (mulla on vaan yhdet kalsarit sieltä) Muuten ylempään kommenttiin vastatakseni, turtles-pöksyjä on ainakin Helsinki Roller Derbyn edustusjoukkueella ja ne ovat muistaakseni Lovely Sally -nimisestä putiikista :) Voi tietty olla, että sellaiset on jollain muullakin, mutta tuli vaan mieleen!

Lotta Katariina
Pumpui

Ahaa, eli noi on kunnon show-trikoita!

Kestääkö noi muuten oikeaa käyttöä? Ei viitti ostaa tosi kalliita trikoita ja sit hajottaa niitä ekoissa boksihypyissä tms :D

Inka / alternatiiviurheilija.net (Ei varmistettu) http://alternatiiviurheilija.net

Black Milkit on tosi paksua ja jämäkkää materiaalia. Tietysti jos kaatuu vaikka polvilleen niin niihin voi palaa reikä ihan niinku muihinkin housuihin, mutta muuten vaikuttaa tosi laadukkailta ja kestää urheilukäytössä. Ei lörpsähdä. Tosin nää pitää pestä sitten käsin jos haluaa varjella parhaalla mahdollisella tavalla.

Ja kannattaa muistaa tullimaksut kun tuolta tilaa!

Das Baby

Nörttitrikoot! Allekirjoittaneelle täysin uusi termi ja miten upeilta nuo näyttävätkään. Taitaa VISA joutua hommiin! <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.